Sevan Marine utsetter kvartalspresentasjon

Offshoreselskapet Sevan Marine varsler tirsdag at de må utsette fremleggelsen av resultatet.

UTSATT: Sevan Marine må utsette sin kvartalspresentasjon.
Publisert:

Selskapet er pålagt å publisere et informasjonsdokument etter børsnoteringen av Sevan Drilling. Grunnet den siste utviklingen er publiseringen av denne utsatt og dermed blir også selskapets resultatfremleggelse utsatt.

Det melder selskapet tirsdag.

Selskapet jobber med sine rådgivere og fortsetter og se på finansieringsalternativer. Dette krever noe tid. Som en del av dette er det innledet konstruktiv dialog med lånegivere og særskilte parter på nøkkelkontrakter, skriver selskapet.

Flere aktører E24 har vært i kontakt med den siste tiden, trakk frem kvartalstallene og den påfølgende presentasjonen som «en ekstremt viktig dag for Sevan».

Sevan Marine

Umoe krever generalforsamling

Selskapet skriver også at de mandag fikk melding av Umoe Shipping & Energy AS, som nylig har kjøpt seg opp til fem prosents eierandel i selskapet, krever en ekstraordinær generalforsamling i selskapet for å velge nytt styre og valgkomite.

Sevan Marine vil etterkomme dette kravet, og avholder derfor ekstraordinær generalforsamling 22. juni i år.

Kravet fra Ulltveit-Moe ble første gang kjent i markedet fredag, da han kjøpte 26,5 millioner Sevan-aksjer.

Aksjen spratt opp 60 prosent på nyheten om at milliardæren mente aksjen hadde stupt så mye at den var et godt kjøp. På få minutter steg verdien av Ulltveit-Moes aksjer med omtrent 20 millioner kroner.

- Jeg har kjøpt noen aksjer fordi jeg har tro på selskapet og tror de har veldig god teknologi. De har en meget vanskelig økonomisk struktur og denne må rettes opp, sier Ulltveit-Moe til SIX News.

LES OGSÅ: Ulltveit-Moe satser på Sevan

Publisert:

Her kan du lese mer om