Elon Musk sier han «tenker på å si opp jobbene» for å bli influenser

Tesla-sjefens mange utspill på Twitter har fått et nytt tilskudd i samlingen.

  • David Bach
Publisert:

«Tenker på å slutte i jobbene mine og bli en influenser på fulltid, hva tenker dere», skriver Tesla- og SpaceX-sjef Elon Musk i en melding på Twitter tidlig fredag morgen, lokal tid.

Verdens rikeste mann har så langt ikke utbrodert tankerekken, men sa i en telefonkonferanse med investorer i januar at arbeidsdagene var «intense», og at det hadde vært fint å ha litt mer fritid. Det skriver Reuters.

Det er langt fra første gang Musk stiller oppsiktsvekkende spørsmål på Twitter. I november spurte Musk følgerne sine om han skulle selge Tesla-aksjer eller ikke.

Les også

Elon Musk selger Tesla-aksjer for enda en milliard dollar

3. desember kvittet han seg da også med enda en post med aksjer i selskapet. Posten var verdt 1,01 milliarder dollar, ifølge Bloomberg. Det tilsvarer omtrent 9,2 milliarder norske kroner med dagens kurs.

Nyhetsbyrået viste til at det er børsmeldt salg av 934.000 aksjer fra Musk, som tar et nytt steg på veien mot å selge 10 prosent av aksjene sine i elbilselskapet.

– Det har vært mye snakk om at urealisert gevinst på aksjer er en måte å unngå skatt på, så jeg foreslår å selge ti prosent av mine Tesla-aksjer, skrev han da.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

  1. Elon Musk
  2. Aksjer
  3. Tesla

Flere artikler

  1. Elon Musk selger Tesla-aksjer for enda en milliard dollar

  2. Aksjefall for Tesla på Wall Street

  3. Musk lar Twitter avgjøre milliardsalg av Tesla-aksjer

  4. Konfrontert av Elon Musk: Hevder Bill Gates har milliard-veddemål mot Tesla

  5. Elon Musk selger Tesla-aksjer for 43 milliarder kroner