RYANAIR MED NYE OPPFINNSOMME GREP: Ryanair vil ha toalettavgift

Det er langt mer enn flybilletten som koster penger for Ryanair-passasjerer..

GIUSEPPE GUALTIERI
  • Sindre Heyerdahl
Publisert:

Snart kan det lønne seg å holde seg under flyreisen. Europas største lavprisselskap Ryanair kan nemlig komme til å ta betalt for passasjerer, som har behov for et toalettbesøk under flyuturen.

Det forteller flyselskapets aldri hvilende toppsjef Michael O'Leary fredag.

- En sak vi har sett på tidligere, og som vi nå vurderer igjen, er å montere myntinnkast på toalettdørene, sier O'Leary til BBC.

Les også: Kjos slår tilbake mot Ryanair

- Alle har et pund

Ryanair-sjefen tror ikke det vil bli et problem for passasjerene om de må betale et pund (rundt 11 kroner) for å ta en tissepause.

- Jeg tror ikke at noen i historien har gått ombord på et Ryanair-fly med mindre enn et pund på seg, sier O'Leary - som har litt av et ry for å jage kostnader.

Han sies å ha fått Ryanair til å vokse gjednnom store annonsekampanjer om lave billettpriser - samtidig som foretaket har tatt seg betalt for en rekke ekstatjenester som ekstra baggasje.

Les også: Fjerner innsjekking

I forrige uke meddelte det irske selskapet at man tenker å stenge alle innsjekkingsskranker på flyplassene og tvinge passasjerene til å sjekke inn via nettet i stedet.

- Vi jobber kontinuerlig med å finne nye måter å øke inntektene på - slik at vi kan fortsette med å senke kostnadene for flyreisene, medgir O'Leary over BBC.

E24-LESER: "Nå er det bare for oss gjerrige å ta to tomflasker gjennom sikkerhetskontrollen: en som fylles med vann i avgangshallens toaletter, og den andre som fylles underveis på flyet med "avfallstoffer"."

Flere E24-nyheter

Publisert:

Flere artikler

  1. Ryanair vil likevel ha toalettavgift

  2. Nå skal Ryanair bli snille med gjestene

  3. Konkurranse barberer Ryanairs overskudd

  4. Ryanair vil prioritere kundeservice

  5. Ryanair dropper fedmeavgift