- Røkke reddet konas liv

Dramatisk på seilbåtferie i Sør-Italia.

EKTEPAR: Kjell Inge Røkke og Anne Grete Eidsvig.
Publisert:

På sensommeren var Kjell Inge Røkke og kona Anne Grete Eidsvig på seilbåtferie i Sør-Italia. Det kunne gått svært galt for Eidsvig, skriver Se og Hør.

Paret hadde leid en stor seilbåt med et mannskap på tre. Da en uventet storm inntraff, fikk Anne Grete Eidsvig skutas mast i ryggen.

- Hun ble truffet av den enorme bommen på båten, og ble slått rett i dekk med voldsomme smerter. Det oppsto fullstendig kaos på seilbåten, og Røkke skal ha kommet stormende for å ta hånd om sin kone, forteller en anonym venn av familien til Se og Hør.

Oppfølging

Kjell Inge Røkke tok resolutt grep, og sørget for å få kona på sykehus så kjapt som mulig.

Der skal det ha blitt konstatert brudd på hodeskallen, en knust fot og mindre nakkeskader. Eidsvig måtte tilbringe flere uker på sykehus.

Hun har siden fått profesjonell hjelp, oppfølging og fysioterapi. Og ikke minst har ektemannen stilt opp for sin kone, skriver Se og Hør.

Les også: Styreplass til Røkke junior

Ektepar

Røkke og Eidsvig traff hverandre i tobakksarving Johan Andresens 40-årslag i 2003. I 2004 giftet de seg i Roma.

Paret har inngått en ektepakt som gir Eidsvig eierskap til halvparten av gigantvillaen som bygges på Konglungen i Asker og halvparten av herskapsvillaen i Prinsessealleen i Oslo.

Hun eier også to prosent av aksjene i familieselskapet The Resource Group (TRG).

Eidsvig sitter også som styremedlem i TRG. Det har hun gjort siden desember 2007, hvor både hun og Røkkes sønn Kristian ble valgt inn i styret. Det var første gang Røkke slapp til familien i styre og stell i forretningsimperiet sitt.

Les også: Røkke og kona tok ut 441 millioner

Gjennom TRG kontrollerer Røkke og Eidsvig 67,8 prosent av aksjene i industrikonsernet Aker.

Les flere nyheter fra E24

Publisert: