TV: Storbank anbefaler Telenor

I dagens sending av E24s TV-satsning «På Markedet» får du høre hvorfor storbanken Goldman Sachs har kastet øynene sine på Telenor-aksjen.

Publisert:

- De har hevet kursmålet på Telenor dramatisk i morgentimene. Fra 165,90 til 195,40 kroner, og de holder på kjøpsanbefalingen, sier programleder Sverre Rørvik Nilsen i Big TV - de er E24s samarbeidspartner, og står bak TV-sendingen.

- Dette er en sektor-analyse, men Telenor trekkes frem for sine høye underliggende kvaliteter, men scorer lavere på prisingen mot peers, forklarer Rørvik Nilsen, som sitter i studio med tidligere aksjemegler Richard Paulsen.

På Markedet:Se alle sendingene her

I dagens sending får du også intervju fra USA med Josh Brown, kjent ekspert fra CNBC-sendinger, og en populær mann på Twitter under navnet @ReformedBroker.

Dagens tema er det kinesiske boligmarkedet.

- Dette har ikke vært spesielt populært i lang stund, men nå ser det ut til å lysne i «verdens fabrikk», Shenzhen. Dette tror ICAP kan sende tørrbulk-rater opp, sier Rørvik Nilsen.

Klikk på videoplayeren og se «På markedet» øverst i saken for å få detaljene.

Dagens sending er den åttende i E24s TV-satsning. Sendingene er laget av den eksterne produsenten Big TV.

- Vi skal gå under huden på markedet, og vi mener at det er er en ledig plass i medie-Norge, sier Sverre Rørvik Nilsen.

Han er gründer og daglig leder for prosjektet. Rørvik Nilsen har bakgrunn som journalist i E24.

Med seg har han den tidligere aksjemegleren Richard Paulsen, som blant annet har jobbet i Arctic Securities og Gillespie Capital Markets.

Publisert:
Gå til e24.no