Data Respons varsler utbytte

Bedrer lønnsomheten i fjerde kvartal.

BEDRING: Data Respons leverer høyere overskudd i det fjerde kvartalet.
Publisert: Publisert:

Data Respons fikk et resultat før skatt på 17 millioner kroner i fjerde kvartal i fjor, opp fra 7 millioner kroner i tilsvarende kvartal i 2012.

Selskapets inntekter beløp seg til 230 millioner kroner, mens driftsresultatet var på 18 millioner kroner, opp fra henholdsvis 211 og 10 millioner kroner i fjerde kvartal året før.

Styret har samtidig besluttet å foreslå et utbytte på 1,00 kroner per aksje for 2013.

- Data Respons har fokusert på sin kjernevirksomhet og blitt en mer kostnadseffektiv organisasjon, noe som har gitt utslag i en langsiktig trend i forbedret lønnsomhet og god kontantstrøm fra drift, sier administrerende direktør, Kenneth Ragnvaldsen, i en kommentar.

Data Respons sin ordrereserve ved utgangen av 2013 var på 626 millioner kroner, mot 613 millioner kroner ved utgangen av 2012.

- Inngangen til 2014 har vært positiv for Data Respons. Selv om markedsforholdene fremdeles er blandet, er signalene fra våre hovedkunder at de ser noe bedring fremover. Den positive utviklingen innen services-segmentet i kombinasjon med en solid ordrereserve innen produkt- og løsningssegmentet gir et bra utgangspunkt for en god start på 2014, sier Ragnvaldsen videre.

Les også:

De beste Norge- og Norden-fondene i 2013Her er alarmen som både ser, hører og snakkerMillionnedskrivning tynger Data Respons

Publisert: