Ristvedt blir ny leder av storkundeområdet i Nordea

Morten Ristvedt

Nordea
Publisert:

Morten Ristvedt er utnevnt som ny leder av Corporate & Investment Banking (C&IB) i Nordea Norge.

– Vi er spesielt stolte over at vi fant den beste kandidaten i teamet vårt i Nordea. Det er en bekreftelse på at vi legger til rette for at medarbeiderne våre kan utvikle seg her, og at vi har store talenter internt i Nordea, sier Mathias Leijon og Michael Zeier, som leder C&IB globalt, i en melding.

Ristvedt tiltrer umiddelbart, og tar over etter Thorodd Bakken som gikk til rollen som global leder for Nordea Markets tidligere i høst.

– Morten har gjennom sin karriere vist at han er en eksepsjonelt dyktig corporate banker. Han har også sterke lederegenskaper og en inngående forståelse av vår virksomhet. Vi er derfor overbevist om at han er den rette personen til å lede vår norske virksomhet i årene som kommer, sier Leijon.

Ristvedt har vært ansvarlig for energi i Corporate Banking siden 2013, og ledet før dette Nordeas filial i London i fem år.

– Jeg er veldig begeistret over muligheten til å få lede den norske delen av C&IB. Jeg ser frem til å samarbeide med kolleger på tvers av banken for å hjelpe våre bedriftskunder med alle de gode tingene Nordea har å tilby, sier Ristvedt i meldingen.

Les også:

Thorodd Bakken blir ny leder i Nordea Markets (16. september)Danske Frank Vang-Jensen ny toppsjef i Nordea (5. september)