VERDENSPREMIERE PÅ BYPORTEN I OSLO: Diamantmobil til 30 000 kr.

Ny dyr dings fra mannen som designet verdens dyreste iPod.

  • Christine Jensen
Publisert:

Den finske mobilgiganten Nokia har samarbeidet med norske Heyerdahl Juvelérs og forenet mobiltelefoni og smykkedesign for den som er ute etter det eksklusive.

SE BILDENE: Diamantmobil

Gullsmed Thomas Heyerdahl og Nokias salgssjef Per Kristian Wang presenterte torsdag den mobile nyheten på Byporten Shoppingsenter i Oslo.

Verdenskjent

Heyerdahl er den samme mannen som ble verdenskjent da han designet verdens dyreste iPod i august i fjor og fulgte opp med verdens dyreste øretelefoner i desember.

112 diamanter

Den nye, eksklusive mobiltelefonen er basert på modellen 8800 Arte, men er gjort litt mer stas på. Den er nemlig pyntet med 112 diamanter på til sammen 0,70 karat.

- Vi ville ha over 100 stener for at det skulle bli ordentlig spektakulært, sa en stolt gullsmed da han avduket telefonen torsdag.

Det nye vidunderet med navnet Nokia 8800 Diamond vil ha veilendende pris på 29.900 kroner og ankommer fem butikker i Norge senere torsdag og fredag morgen. Den vil ifølge Nokia være tilgjengelig både i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim i løpet av morgendagen.

SE BILDENE: Diamantmobil til 30.000,-

Men skal du sikre deg ringedingsen bør du bestemme deg fort. Den er nemlig bare laget i 100 eksemplarer - og mange av disse forsvinner sannsynligvis ut av landet.

Også for gutter

Gullsmed Heyerdahl tror også gutter vil være interessert i hans nyeste dingsedesign.

- Jeg har skjønt at også gutter syns denne er kul. Den er faktisk en av få ting med diamanter som gutter syns er kul, sier han, og viser frem den svarte telefonen med to rader diamanter som skiller seg idet han åpner den.

Les også: Diamanter til leie

Alle telefonene er håndlagde og kommer i en eske (som også er håndlaget) og med en brosjyre som forklarer hvilke konfliktfrie områder diamantene er fra. Hver telefon har et unikt nummer på inngravert på baksiden.

3G

Av mer vanlige finesser, kan det nevnes at telefonen har 3G, kamera og 1GB innebygget minne. Også kan man ringe med den...

Men hva så når det ikke lenger går an å ringe med den?

- Vi ser på muligheten for at kunden kan sende telefonen tilbake til oss slik at vi kan lage et smykke av diamantene til dem, sier Nokias Per Kristian Wang.

Hva med å kombinere den nye dingsen medverdens dyreste øretelefoner?

Les også: Nokia stuper
Les også: Apple mac i gull
Les også: 50 millioners bryllup for fotballstjerne

Publisert:

Flere artikler

  1. Tre av ti tror de får bedre råd neste år

  2. Slik tar superhackeren kontroll over telefonen din

  3. Dette er verdens dyreste påskeegg

  4. Denne diamanten kan koste 353 millioner

  5. Nå må Siv Jensen kjøpesmykkene sine selv