Aksje-NM er tilbake

Påmeldingen for konkurransen om å bli kronet Norges beste aksjeplukker er åpnet. – Aksje-NM er en morsom måte å lære på, helt uten risiko for å tape penger, sier E24s sjefredaktør.

HØSTENS HØYDEPUNKT?: Påmeldingen til Norges største aksjespill er endelig åpen. Aksje-NM starter 19. september. Er du klar?
Publisert:

Etter et års pause er endelig Norges største aksjespill tilbake igjen i ny drakt. Nå kan du melde deg på og trene frem til E24s tolvte runde av Aksje-NM.

Aksje-NM 2.0: Norges største aksjespill er tilbake i ny og lekker design.

Aksje-NM er spillet hvor du helt gratis kan leke deg som aksjeplukker, uten reell risiko. I en periode på fem uker skal du best mulig forvalte 100.000 fiktive kroner.

Vinneren er den som til slutt sitter igjen med høyest avkastning etter fem uker med handel. Underveis vil de ulike ukevinnerne bli premiert, før den endelige vinneren vil bli hedret.

For å gi deltagerne en raskere og mer sømløs spillopplevelse har vi laget Aksje-NM helt på nytt – med ny teknologi og i tråd med E24s nye visuelle identitet.

Les på E24+

Fem eksperter: Slik ville vi investert 100.000 kroner nå

Forrige gang konkurransen ble holdt stakk den 23 år gamle økonomistudenten Sigurd Strand av med seieren. Han oppnådde en avkastning på hele 132,62 prosent, noe som sikret ham en overlegen seier etter fire uker med virtuell aksjehandel.

Aksje-NM 2022 går av stabelen mandag 19. september.

I tillegg til å konkurrere mot hele Norge, kan du i år som i tidligere år lage egne ligaer der du kan spille med venner, kolleger eller svigermor. I år vil vi også kåre Aksje-NMs beste liga og åpner dermed opp for lagseier.

Påmeldingen er nå åpen – meld deg på på her!

Les på E24+

Undertrykt aksjenisje?

En måte å lære på

Sjefredaktør Lars Håkon Grønning i E24 ser på spillet som en mulighet for mange å bli kjent med et univers de kanskje fra før vet lite om.

– En av E24s viktigste oppgaver er å hjelpe folk til å forstå det som skjer i samfunnet, og delta i samfunnsdebatten på en opplyst måte. Aksjemarkedet kan for mange virke komplisert, og med det perspektivet er Aksje-NM er en morsom måte å lære på, helt uten risiko for å tape penger, sier han.

Han forteller også om underholdningsperspektivet ved spillet.

Sjefredaktør i E24, Lars Håkon Grønning, sier Aksje-NM er en morsom måte å lære på helt uten risiko for å tape penger.

– Når verden rett etter en pandemi rammes av krig og økonomisk kaos, er det samtidig kanskje viktigere enn noen gang å ha det litt gøy innimellom alt alvoret. Her har folk mulighet til å kjempe mot venner, kollegaer og familie, forteller han.

– I år vil vi for første gang også kåre Aksje-NMs beste liga, så om man alene ikke har den beste inngangen på spillet, er det grunn til å kjempe videre for en lagseier, sier Grønning.

Aksje-NM er et unikt og virkelighetsnært spill, ifølge Grønning.

– Det som skiller Aksje-NM fra andre aksjespill i markedet, er at man handler til den faktiske kursen i markedet akkurat nå. Dermed er det også det mest realistiske spillet der ute, legger han til.

Påmeldingen til Aksje-NM 2022 er nå åpen!

Hovedpremien vil bli annonsert nærmere spillets start.

Publisert:
Gå til e24.no