E24 satser på yngre lesere: Inngår partnerskap med Ung i Finans

Norges største nettavis for økonomi og næringsliv samarbeider med nettverk for 2000 unge under 35 i finansbransjen.

SKAL NÅ UNGE: Sjefredaktør Gard L. Michalsen og produktsjef Camilla Bull i E24 sammen med Julie Thuestad Jacobsen (Pareto Bank og Ung i Finans),  Ine Oftedahl (DNB og Ung i Finans ) og administrerende direktør i E24, Ida Barth Thomassen.

E24
 • E24
Publisert:

– E24 har satt oss et hårete mål om å bli Norges viktigste næringslivsavis, og det blir vi ikke uten å nå morgendagens ledere. Da må vi nå yngre lesere, både kvinner og menn, sier sjefredaktør Gard L. Michalsen i E24.  

– Det skal vi først og fremst gjøre ved å levere relevant journalistikk og innhold til disse gruppene. Men samarbeid med aktører som Ung i Finans kan styrke den redaksjonalle satsingen vår, og bygge en enda tettere relasjon, sier han. 

Ung i Finans ble stiftet av Ine Oftedahl og en venninne i 2016, og nærmer seg 2000 medlemmer under 35 år. Og blant disse mange yrkesgrupper, som økonomer, revisorer, jurister og teknologer. 

Les også

E24 og Schibsted varsler storsatsing: 30 nye årsverk for å ta nummer 1-posisjon på næringsliv

– Perfekt match

E24 og Schibsted varslet i fjor en storstilt oppbemanning på 30 redaksjonelle årsverk.

Med flere skrivende hender, ny strategi og ambisjoner om å nå flere unge lesere, er samarbeidet med Ung i Finans en perfekt match, sier administrerende direktør Ida Barth Thomassen: 

– Vi har mange konkrete planer for å nå yngre lesere, og partnerskapet med Ung i Finans er ett av flere tiltak. Dette er det første samarbeidet vi inngår, og målgruppen deres er midt i blinken for E24s ambisjoner fremover.

– Vi vil gjerne lære mer om deres behov, brukervaner og ønsker for nyheter, innsikt og annet innhold om økonomi og næringsliv fremover, og tror partnerskapet kan gi gjensidig nytte for begge parter, sier Barth Thomassen. 

– Et spennende samarbeid

Partnerskapet omfatter blant annet sponsing og profilering, samarbeid rundt eventer og konferanser, og ikke minst dialog med en attraktiv målgruppe.
Styreleder Ine Oftedahl i Ung i Finans sier følgende om samarbeidet: 

– Vi er stolte over å inngå et spennende samarbeid med E24, og starte en felles reise med fokus på unge talenter i finansbransjen. Vi ser store synergier og positive effekter, og gleder oss til å komme enda tettere på en bransje i stadig endring. 

– Og her håper vi Ung i Finans kan bidra til videre utvikling av E24, sier Oftedahl. 

Nettverket ble etablert i 2016 med en klar visjon om å øke faglig kompetanse, legge til rette for nettverksbygging og fremme unge fagfolk i finansbransjen.

Ung i Finans har nesten 2000 medlemmer på tvers av bransjen, og tilbyr både større konferanser, frokostmøter, mentor- og faglunsjer og øvrige aktiviteter i samarbeid med sponsorer og andre partnere.

Publisert:

Her kan du lese mer om

 1. E24
 2. Schibsted

Flere artikler

 1. Lanserer nytt businessmagasin med fokus på kvinner og mangfold

 2. Betalt innhold

  Yrja Oftedahl har intervjuet 100 «Power Ladies:» Dette har hun lært

 3. Finans Norge-direktør melder seg ut av Norske Selskab etter likestillingskonflikt

 4. Annonsørinnhold

 5. Nå skal vi finne «årets ledertalent» - kom med tips!

 6. Toyota tar opp kampen med bilimportørene om bildeling – går sammen med Bilkollektivet