Skal ta livet av Excel

Et webbasert verktøy har ankommet!

  • Preben Z. Møller
Publisert:

Projectplace Planner kan sammenlignes med Google Docs for prosjektplanlegging. Det er utviklet for å utfordre planlegging i Excel.

- Vi lanserte en beta-versjon for et par måneder siden og over 7000 mennesker har registrert en testkonto. Dette viser at det er behov for et planleggingsverktøy som er visuelt og enkelt å jobbe med, sier Mattias Hällström, gründer og utviklingsdirektør i Projectplace.

Sjekk ut filmen her

Planner er utviklet som et interaktivt verktøy for mennesker som i dag bruker Excel og MS Project til planlegging. Det er et intuitivt, raskt og kommunikativt planleggingsverktøy for mennesker i moderne prosjekter. Med Projectplace Planner kan man raskt lage oversiktlige planer ved hjelp av dra-og-slipp-funksjonen. Planene kan enkelt distribueres og sendes til gjennomsyn uansett om mottakeren er bruker av Projectplace eller ikke. Mottakeren får en lenke til planen og kan kommentere eller gjøre endringer direkte i webleseren.

Beta-versjonen av Projectplace Planner ble lansert i september, 09 og har blitt testet av flere tusen brukere. Denne versjonen har gjennomgått noen større endringer som følge av tilbakemeldinger fra testbrukere.

- Utviklingsprosessen har vært transparent, og vi har jobbet med brukere og betatesterne. Vi har utviklet et produkt på bakgrunn av deres tilbakemeldinger, og er stolte av å lansere et planleggingsverktøy laget fra bunnen av nettopp for å gjøre det enklere både planlegge og å kommunisere planer, sier Mattias Hällstöm.

Det nye abonnementet, Planner Edition, inkluderer Projectplace Planner og dokumenthåndteringsfunksjoner. Planner Edition koster 76 kroner per måned.

Se og prøv Planner her

Publisert:
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Planla – og vant – drømmereisen

  2. Hva trenger din bedrift?

  3. Kongegründere

  4. Viktig, gratis oppdatering!

  5. Dette er Labs!