Napatech med solid fortjeneste

Forventer videre vekst i 2014.

PÅ BØRS FØR JUL: I desember ringte de norske børsklokkene inn for det danske selskapet Napatech, her representert med konsernsjef Henrik Brill Jensen i spissen.

Anders Park Framstad
 • Tone Iren Sørheim
Publisert:

Det danske teknologiselskapet Napatech har tirsdag levert kvartalstall for annen gang til norske aksjonærer. Selskapet ble notert på Oslo Børs i desember 2013.

De ferske kvartalstallene samsvarer med forventningene, og ledelsen holder ved det positive synet på videre markedsutsikter.

Solid resultatforbedring

47,8 millioner danske kroner fant veien inn til teknologiselskapet Napatech i løpet av årets tre første måneder, det er en resultatforbedring på 25 prosent.

Fortjenestemarginene endte på sterke 73 prosent, det tilsvarer 859.000 danske kroner.

Kontantkassen i selskapet ble imidlertid redusert ned fra 122,223 danske kroner til 99,163 danske kroner.

- Vi er tilfreds med resultatene som ble oppnådd i kvartalet og er godt posisjonert for å øke vekst og lønnsomhet i tiden fremover. Vårt mål er at løsningene fra Napatech etableres som en global bransjestandard og vi skal hjelpe virksomheter med å ligge i forkant av utviklingen, skriver administrerende direktør Henrik Brill Jensen i en pressemelding.

Les også

- Investorene venter på nye signaler

Sterk vekst innen datatrafikk

Den globale datatrafikken vokser så hurtig at det i økende grad blir en økende utfordring for virksomheter å holde tritt med utviklingen. Napatech har som målsetning om å bli global bransjestandard innen nettverksakseleratorer.

Det forventes kraftig vekst innen 100 Gbps nettverk de kommende årene og Napatech skal hjelpe produsenter av datanettverksløsninger til å ligge i forkant av datavekstkurven.

Publisert:

Her kan du lese mer om

 1. Napatech

Flere artikler

 1. Betalt innhold

  Napatech vokser raskt. Men er aksjen fortsatt billig?

 2. Betalt innhold

  Børskommentar: Napatech gjentar neppe sommerens kurseksplosjon, og nå er fallhøyden stor

 3. Færøysk opptur på Oslo Børs

 4. Annonsørinnhold

 5. Oljepris under 100 dollar skaper bekymring på børsen

 6. Analytikere om Softbanks Kahoot-inntog: – Dette er «Champions League»