Orkla-Hagen: - Han bærer på et slikt hat

Stein Erik Hagen synes synd på tidligere Orkla-sjef Finn Jebsen.

TAR TIL MOTMÆLE: I helgen kritiserte Orkla-sjef Finn Jebsen hovedaksjonær og styreleder Stein Erik Hagens evner til å lede. Hagen synes syndt på Jebsen.
Publisert:

«Jeg synes oppriktig synd på ham. Han må ha det veldig vondt som bærer på et slikt hat», skriver Orklas hovedaksjonær og styreleder Stein Erik Hagen i en SMS til Dagens Næringsliv.

Bakgrunnen er at tidligere Orkla-sjef Finn Jebsen i lørdagens Finansavis karakteriserer Hagen som «vinglete og uforutsigbar», noe som han mener påvirker Orkla negativt.

Den tidligere Orkla-sjefen mener at selskapet har blitt et selskap uten ambisjoner i Hagens tid.

Jebsen måtte gå av i 2005, etter sterkt press fra Hagen, som den gang eide 17 prosent av selskapet. I forrige uke led konsernsjef Bjørn M. Wiggen og merkevaresjef Torkild Nordberg samme skjebne.

Jebsen avviser at han har personlige motiver for å kritiskere Hagens lederstil.

KRITISK TIL HAGEN: Tidligere konsernsjef i Orkla Finn Jebsen er sterkt kritisk til måten Stein Erik Hagen har ledet styret i selskapet.

- Nei, dette er ikke en personlige greie med Stein Erik Hagen. Det er en bekymring for Orkla. Det er trist for alle de som jobber der og for aksjonærene, sier han til DN.

AksjeLongname: OrklaTicker: ORKMarked: OSEOrganiasonsnummber: 910747711TSID:Trade time: 2012-05-04 17:30:00Last: 40.3Close: 41.1Periode: 7days

Les også

- Panikk i Orkla
Korsvold: Orklas ansatte fortjener en unnskyldning
Nok en Orkla-topp går av
- Orkla har vinglet fra grøftekant til grøftekant

Publisert:
Gå til e24.no