Oppturen for Cannabis-aksjene fortsetter: – Dette er som bitcoin-nivåer

Cannabis-investor mener markedet oppfører seg helt irrasjonelt. 

Publisert: Publisert:

De USA-noterte aksjene i de kanadiske cannabisselskapene Tilray og Cronos fortsatte oppgangen inn i en ny handelsuke, og hadde tosifrede prosenthopp mandag.

Det skriver Marketwatch.

– Dette er som bitcoin-nivåer, måten Tilray beveger seg på. Markedet er fullstendig irrasjonelt. Tilrays markedsverdi er på over 4,5 milliarder dollar. Det er vilt, sier cannabis-investor Jason Spatafora.

Det store oppsvinget kommer etter rapporter om at Smirnoff- og Guinness-produsent Diageo vurderer å samarbeide med minst tre kanadiske cannabisselskap – enten ved en investering, eller med et partnerskap.

Det vil i så fall komme i kjølvannet av samarbeidet til bryggerikjempen Constellation Brand og det kanadiske cannabisselskapet Canopy Growth, som signerte en avtale tidligere denne måneden.

Opptur fredag

USA-noterte kanadiske cannabisaksjer steg på Wall Street etter nyheten om at bryggerikjempen Diageo vurderte samarbeidet.

Etter nyheten steg kanadiske Cronos 16,39 prosent på Wall Street. Aphira var opp 22,68 prosent, Tilray var opp 14,67 prosent, Canopy Growth var opp 8,38 prosent, Hydropothecary var opp 5,80 prosent og Aurora Cannabis var opp 6,97 prosent.

Dette er ikke første gang et bryggeri vurderer å gå inn i det kanadiske cannabismarkedet.

Tidligere denne måneden investerte Corona-produsent Constellation Brands nye 5 milliarder kanadiske dollar i cannabisselskapet Canopy Growth.

Les også

– Tror børsoppgangen fortsetter

Publisert:

Her kan du lese mer om