Rødere fra Interoil

Og selskapet er i ferd med å gå tom for penger.

TRENGER PENGER: Styret i Interoil har fortsatt tro på Colombia-ressursene, men trenger nå refinansiering gjennom en emisjon for gjennomføring av et 68-brønners boreprogram.
Publisert: Publisert:

Oljeselskapet Interoil la frem sine tall for fjerde kvartal i dag. Salgsinntektene holdt seg konstante mot forrige kvartal på 26,8 millioner dollar. Dette var imidlertid et fall fra salget i fjerde kvartal 2011 på 39 millioner dollar
EBITDA for kvartalet endte på 10 millioner, ned fra 24 millioner i fjerde kvartal 2011.
Resultatet før skatt kom på minus 49,3 millioner dollar, mot minus 22,3 millioner i tilsvarende periode i 2011.
I en kommentar til kvartalets tall skriver selskapet at oljeproduksjonen fortsatte å falle fjerde kvartal og var ned 30 prosent på år til års basis. Samtidig har investeringene (capex) falt med 60 prosent. Selskapet er derfor klar på at penger må hentes.
Selskapet har inngått en bindende avtale om å selge seg ut av Altair og Cor-6 letefeltene fortsetter å lete etter muligheter for salg av eierandel på LLA-47 letefeltet.
Styret i selskapet fortsetter å ha tro på Colombia-ressursene, men trenger nå refinansiering gjennom en emisjon for gjennomføring av et 68-brønners boreprogram. I Peru avventer selskapet en bekreftelse på lisensforlengelse, men er optimistisk med tanke på utfallet.

Publisert: