Tekniske problemer med Aksje-NM – salgsordrer slettes

Starten av Aksje-NM ble preget av tekniske problemer. Problemene blir nå rettet og spillet forventes å starte opp igjen om ikke alt for lenge. Dette gikk galt og dette skjer nå. 

TEKNISKE PROBLEMER: Aksje-NM fikk tekniske problemer ved start torsdag morgen. E24 beklager.

Aksje-NM
Publisert:,

Oppdatering: Problemene er nå rettet. Aksje-NM er igjen i gang.

Aksje-NM fikk ingen knirkefri start da det oppsto tekniske problemer like etter start torsdag morgen.

Etter under en time av spillets gang ble det oppdaget at det var en mulighet i spillet for å selge langt flere aksjer enn hva man hadde kjøpt. Dette førte til at en rekke spillere fikk langt større kapital enn hva man egentlig skulle hatt. Disse handlene er nå blitt korrigert.

Rundt 700 personer har solgt aksjer så langt i Aksje-NM. Hvor mange som har solgt langt mer enn hva de hadde i beholdning, er så langt ikke kjent.

Eksempelvis hadde en spiller kjøpt én aksje og solgt 56.

Dette skjer

For å rette opp i de feilene som har skjedd og for at dette skal få innvirkning på så få som overhode mulig, har dataleverandør Oslo Market Solutions besluttet at de brukerne som har benyttet seg av muligheten å selge mer aksjer enn de hadde vil få slettet sine salg.

Les også

Disse aksjene har gjort det best så langt i år

Deette medfører også at alle kjøpsordrer som er gjort etter salgene vil bli slettet. Dermed får ingen fordel av å ha fått for stor kapital.

Totalt kjøpte omkring 3.000 spillere aksjer før spillet ble pauset. Dersom man ikke har solgt flere aksjer enn man hadde, blir man ikke rammet av slettingen som nå er gjort.

Opplever du videre problemer med spillet eller har noen spørsmål kan du kontakte oss på aksjenm@e24.no.

E24 og Oslo Market Solutions beklager de ulempene problemene har hatt for våre spillere.

Her kan du lese mer om