DNB NOR MARKETS: DnB Nor anbefaler ni aksjer

Meglerhuset tviholder på anbefalingene.

RCCL: DnB Nor Markets har valgt å droppe sin anbefaling av RCCL, men holder på en rekke anbefalinger i sin ukesportefølje.
Publisert:

DnB Nor Markets har valgt å holde sin portefølje over "beste investeringsalternativer" uendret med de samme ni aksjene.

Meglerhuset anbefaler sine kunder å eie Algeta

OSE

ALG

, Acergy

OSE

ACY

, Statoil

OSE

STL

, Orkla

OSE

ORK

, RCCL

OSE

RCL

, BWG Homes

OSE

BWG

, Telenor

OSE

TEL

og Fred. Olsen Energy

OSE

FOE

.

"Vår portefølje gjorde + 6.8% sist uke, frem til stengning fredag ettermiddag. Hovedindeksen gjorde + 7.2% i samme periode. Akkumulert for året har porteføljen gjort – 7.8%, mot markedets – 7.4%. Vi gjør denne uken ingen endringer i sammensettingen av porteføljen", heter det i en oppdatering mandag.

Derfor anbefales aksjene

Orkla - "Orkla-aksjen handler på opp mot 30% rabatt i forhold til vårt estimat for summen-av-delene". Kursmål er på 64 kroner.

Algeta - "Algeta er etter vår oppfatning et av de mest spennende biotechselskapene i Norden. Selskapets viktigste produkt, Alpharadin, er nå inne i siste fase av utprøvningen og resultatene er så langt svært lovende". x

Acergy - "Selskapet er en ledende aktør for undervannsinstallasjoner til oljeproduksjon offshore".

Telenor - "Telenor er en aksje med godt kontantstrømmomentum, i den forstand at resultatene og kontantstrømmene har blitt oppjustert i lengre tid. Vårt klare inntrykk er at det er grunnlag for dette også i forkant og etterkant av tallene for andre kvartal". Kursmålet er på 120 kroner.

Statoil - "Statoil har mesteparten av sin virksomhet på norsk sokkel, men vokser kraftig internasjonalt". Kursmålet er på 170 kroner.

RCCL - "En normalisering av makroøkonomien vil bedre RCCLs inntekter og marginer".

BW Offshore - "Selskapet er billig på multipler".

BWG Homes - "BWG gir eksponering mot både det norske og svenske bolig markedet, til nå leder det norske markedet for det svenske, men vi venter at den svenske bolig byggingen vil ta seg opp i løpet av året". Melgerhuset forventer stor oppside.

Fred. Olsen Energy - "Aksjen er lavt priset på multipler på hhv. 2010 og 2011-estimater".

Publisert:

Her kan du lese mer om