Er du Norges neste aksjekonge?

I årets Aksje-NM kan du vinne 50 000 kroner. Meld deg på nå!

ER DU KLAR?: Aksje-NM starter 21.mai, men allerede nå kan du melde deg på i konkurransen om å bli Norges neste aksjekonge. E24 vil de to neste ukene lade opp til konkurransestart med eksperttips, profilintervjuer og nettmøter.
Publisert:

For femte året på rad arrangere E24 konkurransen Aksje-NM. I seks uker fra 21. mai kan deltagerne investere 100.000 fiktive kroner i børsnoterte selskaper.

Vinneren blir den som i løpet av de ukene konkurransen pågår klarer å få størst avkastning på de investerte pengene.

I hovedpremiepotten ligger 50 000 kroner, mens den beste investoren for hver uke vil vinne en kaffemaskin fra Nespresso.

Påmeldingen åpner tirsdag og du kan melde deg på her!

Har vokst kraftig

- Aksje-NM har vokst kraftig i løpet av de fem årene det har blitt arrangert, og i fjor deltok over 12.000. Med forbedringene i årets utgave håper vi å sette ny deltakerrekord denne runden, sier Per Valebrokk, sjefredaktør og administrerende direktør i E24.

En del av målet med Aksje-NM er også å opplyse og gjøre tilgjengelig en materie noen synes er litt komplisert i begynnelsen.

- For mange er Aksje-NM det første møtet med aksjemarkedet. At vi gjennom spillet og relaterte artikler kan bidra til å øke forståelsen og engasjementet for aksjer, er inspirerende, sier han.

Få ekspertenes beste tips og lær aksjemarkedets ABC

I de to ukene frem mot konkurransestart vil vi på E24.no publisere intervjuer med eksperter, idrettsprofiler og andre som skal delta i årets Aksje-NM.

Som i fjor vil vi også publisere en «Aksjeskole» i fem deler. Her vil vi gjennomgå de mest grunnleggende sidene ved aksjemarkedet slik at også de uten erfaring fra aksjemarkedet har en god grunnmur å velge aksjer fra når konkurransen starter 21.mai.

Vi vil også følge deltagere, eksperter og andre profiler underveis og viderebringe proffenes beste råd. Følg med på Aksje-NMs egen hjemmeside.

Attraktive premier

I tillegg til stor heder og ære, vil sammenlagtvinneren av årets Aksje-NM motta 50 000 kroner. Vi kårer også ukesvinnere alle seks ukene.

De seks ukesvinnerne vil motta en flott kaffemaskin fra Nespresso.

19 år gamle Gaute Hellenes Grov ble etter en sterk sluttspurt vinner i fjor, og kunne innkassere premien på 50 000 NOK stående i handelskonto hos DNB Markets.

- Alle har mulighet til å vinne i Aksje-NM, og de seks ukeskonkurransene sørger for at mulighetene for seier lever også om man skulle være uheldig en av ukene, sier Per Valebrokk.

Ny mobilutgave

I all hovedsak er konkurransen Aksje-NM lik som foregående år, men vi har foretatt noen små justeringer i regelverket. Les de oppdaterte konkurransereglene her.

Nytt av året er at Aksje-NM også er tilgjengelig i en versjon fullt ut tilpasset smarttelefoner. Du logger inn som vanlig via E24.no og kan gjøre alt du tidligere har pleid å gjøre via en vanlig pc.

- INSPIRERENDE FOR OSS:Sier administrerende direktør og sjefredaktør i E24, Per Valebrokk.

- Med en splitter ny mobilversjon har deltagerne også mulighet til å handle og følge med overalt, alltid. Dette gjør konkurransen enda mer tilgjengelig for flere, sier Per Valebrokk.

Vi har også forbedret muligheten til å følge andre spillere. Du kan enkelt klikke på «følg» og vil da tydelig se hvordan du ligger an i forhold til vedkommende. Du vil også få beskjed når andre følger deg.

Handling foregår i realtid

I år, som i fjor, gjøres handlene mot kurser i realtid, og deltagerne kan handle så ofte de vil i børsens åpningstid. Kursene som vises er noe forsinket.

Deltagerne kan handle i både norske aksjer, egenkapitalbevis og såkalte ETFer.

Les fullstendig konkurransereglement her.

Vi håper du vil være med å konkurrere om å bli Norges nye aksjekonge og om 50 000 kroner.

Du kan nå melde deg på her.

Les også:

Publisert:

Her kan du lese mer om