Petter Stordalen investerer millioner i butlere

Norske hytter og danske boliger kan nå få besøk av butlere – etter en millioninvestering av hotellkongen Petter Stordalen.<p><b>BUTLER-INVESTERING:</b> Petter Stordalen har gått inn i et norsk-dansk oppstartselskap.</p>

BUTLER-INVESTERING: Petter Stordalen har gått inn i et norsk-dansk oppstartselskap.

Hotellkonge og milliardær Petter Stordalen har gått inn med flere millioner i norsk-danske Key Butler x Lotel.

Nordmannen har sammen med flere andre spyttet inn 5,5 millioner i selskapet, skriver Finans.dk.

Det norsk-danske selskapet, som ble etablert i 2015, gir utleiere på Airbnb muligheten til å bestille en butler som sørger for nøkkeloverlevering, rent sengetøy og toalettpapir i leilighetene.

Vil ta hyttemarkedet

Selskapet har nå 15 butlere, men håper å kunne runde 50 med millioninvesteringen.

Brukere kan benytte seg av tjenesten i København, Oslo, Bergen og Trondheim. Men nå håper selskapet å kunne tilby den samme tjenesten på hyttemarkedet.

– En stor del av investeringen skal brukes på å komme inn på sommerhus- og hyttemarkedet. Vi starter til sommeren med de første det danske sommerhusmarkedet og etter sommeren setter vi i gang med det norske hyttemarkedet. Særlig på sistnevnte er det nå meget vanskelige å få noen til å ordne alle tingene for seg, sier Sune Liengård, en av gründerne i selskapet. 

Key Butler x Lotel har allerede en franchise i Amsterdam og håper også å kunne utvide til Sveriges hovedstad Stockholm.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå