Tesla stenger midlertidig ned produksjonen

Produksjonen av Model 3 stenges ned i et forsøk på å bedre automatiseringen ved fabrikken.


<p><b>STANS:</b> Teslas arbeidere er ventet å bruke feriedager eller være hjemme uten betaling mens forbedringene i produksjonen gjøres. Bildet viser en Model S som blir satt sammen på fabrikken i Fremont, California.</p>

STANS: Teslas arbeidere er ventet å bruke feriedager eller være hjemme uten betaling mens forbedringene i produksjonen gjøres. Bildet viser en Model S som blir satt sammen på fabrikken i Fremont, California.

Tesla stanser midlertidig produksjonen av den såkalte «folketeslaen» Model 3 for minst andre gang på rundt to måneder, skriver Bloomberg.

Det skjer like etter at Tesla-sjefen innrømmet feil som har hindret hans viktigste bil.

Nedetiden ved både bil- og batterifabrikkene er planlagt for å bedre automatiseringen og adressere flaskehalser.

Før helgen meldte Elon Musk på Twitter at i overstrakt mye bruk av automatisering i Tesla var en feil, og Musk sa at det var hans feil.

Nedstengningen er enda et tilbakesteg for Musk som har forsøkt å masseprodusere elbiler. Den siste tiden har Tesla jobbet med å skalere opp produksjonen av Model 3.

Produksjonen har vært langt bak målet, selv om selskapet i begynnelsen av april meldte at produksjonen tok seg kraftig opp i årets første kvartal.

Fra å ha levert drøye 1.500 biler totalt i fjorårets fjerde kvartal, har Tesla nå kommet opp i 2.000 biler per uke.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå