Gjør god butikk på påkjørselspels

Pamela Paquin fra New England har snudd pelsdebatten på hodet. Hun selger pels fra påkjørte dyr som designklær for over 1000 dollar stykket.


<p><b>ROADKILL-PELS:</b> Pamela Paquin fra New England lager pels fra påkjørte dyr. Hun tjener over 1000 dollar stykket på sine kreasjoner.</p>

ROADKILL-PELS: Pamela Paquin fra New England lager pels fra påkjørte dyr. Hun tjener over 1000 dollar stykket på sine kreasjoner.

Damen fra New England i USA kunne kastet seg inn i pelsdyrdebatten som raser i Norge. Mandag ble det klart at et utvalg har gått inn for å beholde pelsdyrnæringen i Norge. Protestene har rast, men i USA har en kvinne funnet en vei utenom oppdrett for å tjene penger på myke kåper og pelstilbehør.

En whisky-shot

Pamela Paquin driver med det hun kaller tilfeldig pels. Hun drar rundt om i staten New England og samler opp påkjørte dyr, som hun videre utvikler til myke klesgleder som hun selger for over 1000 dollar stykket.

39-åringen startet med pelsdriften for ett år siden.

– Jeg tok med meg en kniv, en shot whisky og bare startet det hele, sier Paquin til Washington Post

Oppvokst på bondegård

Paquin vokste opp på en melkefarm og er ikke redd for å få skit under neglene. Kontrasene er store fra påkjørte dyr til moteshow i Boston.

– Jeg tror ikke folk er redd for å bruke pels fra dyr som har blitt påkjørt. Folk stopper meg og kan ikke tro hvor pent pels fra vaskebjørn er. Min favoritt er oter, sier Paquin.


Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

Per Valebrokk, ansvarlig redaktør E24

På forsiden nå