Gunhild Stordalen vil at vi skal spise mer mat fra havet

– Spesielt små fete fisketyper, som sardiner, skjell og alger har enormt potensial, sier EAT-gründeren som er en av fem temasjefer på FNs toppmøte om mat.

Gunhild Stordalen og EAT anbefaler at man spiser mer sjømat.
Les hele saken med abonnement
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. De viktigste grønne sakene fra uken som gikk

  2. Sjeføkonom tror høy oljepris kan gi mer til grønn omstilling

  3. NHO-sjefen: Støre risikerer å bli klimataper

  4. En vifte som suger klimagass ut av luften? Ja, du leste riktig.

  5. Betalt innhold

    Slik tror DNB-sjefen vi kan fylle gapet etter oljenæringen

  6. Se listen: Disse får millioner til grønn omstilling

Det grønne skiftet

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innenfor det grønne skiftet