Gunhild Stordalen vil at vi skal spise mer mat fra havet

– Spesielt små fete fisketyper, som sardiner, skjell og alger har enormt potensial, sier EAT-gründeren som er en av fem temasjefer på FNs toppmøte om mat.

Gunhild Stordalen og EAT anbefaler at man spiser mer sjømat.
Les hele saken med abonnement
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Betalt innhold

    Hun skal overtale verdens ledere til å endre matsystemet

  2. De viktigste grønne sakene fra uken som gikk

  3. Betalt innhold

    – Jeg er bare et menneske. Det var naturlig å bli blendet

  4. Betalt innhold

    – På mirakuløst vis fikk hun oss alltid forbi køen på utestedene

  5. Ny forskning: Klimafordelen ved å spise mindre kjøtt kan være dobbelt så stor

  6. Sjeføkonom tror høy oljepris kan gi mer til grønn omstilling

Det grønne skiftet

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innenfor det grønne skiftet