Her er Norges største it-selskap

Med firmafest for 7500 ansatte markerte EDB Ergogroup sitt nye navn.

NAVNSKIFTE: Evry er det nye navnet på Norges største it-selskap, som blant annet har bidratt til løsninger til minibanker. - Den største merkevarelanseringen i Norge i 2012, sier konsernsjef Terje Mjøs (innfelt).
NAVNSKIFTE: Evry er det nye navnet på Norges største it-selskap, som blant annet har bidratt til løsninger til minibanker. - Den største merkevarelanseringen i Norge i 2012, sier konsernsjef Terje Mjøs (innfelt).

Landets største, og Nordens nest største, it-selskap har skiftet navn til Evry.

Etter fusjonen sommeren 2010 mellom EDB Business Partner og Ergogroup har det nye selskapet i første rette jobbet med de praktiske sidene ved en fusjon.

Det tar tid å rydde opp i og samle seg om færre interne it-løsninger.

Og ikke minst skal 10 000 ansatte med ganske så ulik bakgrunn fra hele Norden lære å jobbe sammen.

Avslørt

På en kickoff-samling på Telenor Arena på Fornebu lørdag kveld ble hemmeligheten avslørt for pressen og 7500 av konsernets ansatte.

Nå har det ikke vært de mest høytflyvende spekulasjonene om hva det nye barnet skulle hete.

Tette kort

Likevel har det vært en viss nysgjerrighet i bransjen og blant

kunder.

Men ledelsen har valgt å holde kortene tett til brystet, og offisielt er det bare et fåtall medarbeidere som har hatt full kjennskap til prosessen.

Brukes av alle

- Lanseringen av Evry er den største merkevarelanseringen som gjennomføres i Norge i 2012. Navneskiftet er også det eneste blant Norges største selskapsfusjoner der selskapet fullstendig endrer navn, sier konsernsjef Terje Mjøs i en pressemelding.

Det kommer ikke konkret frem av lørdagens melding hva det nye selskapsnavnet betyr, men det er nærliggende at det har å gjøre med at Evrys løsninger bruker av alle (everybody) overalt (everywhere).

I Norge benytter 1 million innbyggere deres løsninger daglig. Selskapet selv anslår at i løpet av en uke har samtlige mennesker i hele landet brukt noe de har laget.

Les også:

4G rett rundt hjørnet

Nordmenn forsker fram sikrere ID-brikker

Lag din egen nettsky

Spår harddisker på 150 TB

Saken ble opprinnelig publisert på tu.no

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå