Nordea med nettbanktrøbbel tirsdag

Nordeas kunder fikk ikke logget inn i nettbanken store deler av mandag og tirsdag.


<p>Nordea har </p>

Nordea har 

Tirsdag har det vært omfattende tekniske problemer i nettbanken til Nordea, som har omtrent 900.000 personkunder i Norge. Flere kunder hadde problemer siden mandag kveld.

– Det jobbes for fullt med saken, og vi kan komme tilbake så fort vi vet mer, sa kommunikasjonsrådgiver Anja Lohne Holm i Nordea til E24 tirsdag morgen.

Ti minutter før halv tre tirsdag ettermiddag kunne Nordea melde at feilen skal være rettet.

Flere kunder av banken har kontaktet E24 om at de har hatt nettbanktrøbbel siden mandag ettermiddag, og at de har rapportert om feilen.

Holm opplyser om at for mange av kundene begynte ustabilitetene i går kveld.

Nordea skal ha mottatt feilmeldingen kvart på syv tirsdag morgen, ifølge Holm. Litt over klokken åtte ble problemet i nettbanken løst, for så å komme tilbake.

– Vi opplever fortsatt problemer fra noen kunder, men problemet ser bedre ut, sier Holm til E24 ved ett-tiden tirsdag ettermiddag.

Hun kunne også fortelle at kundene til Nordea var rammet av problemene med Bank-ID tirsdag.

Holm anbefalte kundene som ønsker å benytte seg av banktjenestene å bruke mobilbanken, som fungerte normalt da nettbanken hadde problemer.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå