Ny app fra Facebook ventes ute om kort tid

Appen som har fått navnet Notify, skal gi Facebook nok en bit av mediakaka.<p><b>POSISJONERER SEG:</b> Om ryktene stemmer lanseres Facebooks nye app, Notify om kort tid. <br/></p>

POSISJONERER SEG: Om ryktene stemmer lanseres Facebooks nye app, Notify om kort tid. 

Den nye appen Notify blir enda et virkemiddel for brukere som ønsker å motta nyheter og andre hendelser umiddelbart. Ryktene har lenge svirret om når Facebook skal lansere den nye appen, men nå melder Financial Times at debuten er nært forestående. Allerede neste uke, melder kilder som er tilknyttet til planene.

Det var i august at Business Insider først skrev om nyheten som da skulle testes ut av et fåtall håndplukkede selskaper.

Blant annet Vogue, Mashable, The Washington Post og CNN skal være involvert som innholdspartnere.

Kampen om brukerne

Som bruker skal du kunne abonnere på de nyhetene du selv ønsker, og få kontinuerlig oppdateringer direkte til din telefon.

Facebook hiver seg nå inn i kampen om brukerne mot blant annet Snapchat og Twitter.

Sistnevnte lanserte i forrige måned sitt nye Moments – et nytt verktøy for å finne nyheter og underholdning. Nyheten er spesielt rettet mot nye Twitter-brukere som leter etter meldinger med et spesifikt innhold.

Slik vil appen fungere

  • Først må brukere laste ned den nye appen
  • Deretter velger man hvilken publikasjon som er ønskelig å motta live nyhter fra (i lanseringsversjonen er det kun et fåtall publikasjoner)
  • Når en nyhet slippes, sendes dette direkte til brukerens telefon, på samme måte som en twittermelding.
  • For publikasjonene som vil benytte seg av appen, kan meldingen inneholde 100 tegn og en URL for å tiltrekke seg brukerens interesse.
Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå