Samsungs nye flaggskip setter ny rekord i forhåndsbestillinger

Samsungs Galaxy S8 er brennhet i hjemlandet - denne gangen på en god måte


<p><b>ATTRAKTIV:</b> Aldri før har så mange Sørkoreanere forhåndsbestilt en Samsung.</p>

ATTRAKTIV: Aldri før har så mange Sørkoreanere forhåndsbestilt en Samsung.

Antallet forhåndsbestillinger av Samsungs nye flaggskipsmodell Galaxy S8 har nå passert én million i Sør-Korea.

Det er ny rekord ifølge pressetalsmann for selskapet Eric Sohn.

Telefonen ble lansert i slutten av mars, og kommer i to modeller. Galaxy S8, hvor skjermen er 5,8 tommer stor, og Galaxy S8+, med en skjerm på 6,2 tommer.

Sørkoreanerne har hatt muligheten til å forhåndsbestille telefonen siden begynnelsen av april, og kan forvente å motta telefonen torsdag eller fredag denne uken.

Sjefen for Samsungs mobildivisjon Koh Dongjin uttalte til lokale medier forrige uke at forhåndssalget har vært «bedre enn ventet», og sterkt sammenlignet med Galaxy S7 som ble lansert i fjor.

Dette er gode nyheter for selskapet som er avhengige av en sterk lansering, etter fiaskoen med Galaxy Note 7 i fjor sommer.

Det har vært knyttet stor spenning til lanseringen av Galaxy S8 etter skandalen med Galaxy Note 7, som ble trukket tilbake fra markedet kort tid etter lanseringen, etter at flere telefoner tok fyr. Det som skulle bli en flaggskipslansering endte med tap på over fem milliarder dollar.

Det er ikke kjent hvor mange som har forhåndsbestilt telefonen globalt.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

Per Valebrokk, ansvarlig redaktør E24

På forsiden nå