Ny toppsjef forlater Uber

Uber-toppen Jeff Jones forlater den mye omtalte transporttjenesten etter bare seks måneder i selskapet.


<p><b>TURBULENT:</b> Det er mye omtale av transportselskapet Uber både internasjonalt og i Norge. Illustrasjonsbilde fra LaGuardia flyplassen i New York.</p>

TURBULENT: Det er mye omtale av transportselskapet Uber både internasjonalt og i Norge. Illustrasjonsbilde fra LaGuardia flyplassen i New York.

Jones uttaler at «min tro og tilnærming til ledelse er i strid med det jeg så og opplevde i Uber». Det skriver Financial Times.

Jones er en av flere topper som har forlatt selskapet. I februar gikk for eksempel en av Ubers toppingeniører av etter trakasseringssak.

Stormer rundt Uber

Det stormer rundt transportselskapet. Blant annet har Googles morselskap Alphabet saksøkt Uber og beskyldt taxiapp-selskapet for å ha stjålet deres teknologi for selvkjørende biler.

I Norge har Oslo-politiet fortsatt å aksjonere mot personer som kjører aktivt for Uber.

Politiet gikk nylig til aksjon mot 12 Uber-sjåfører, som har fått bot og inndragning av de 3,3 millioner kronene de tjente på kjøringen.

E24 har tidligere snakket med Anneli fra Oslo, som har sluttet å kjøre Uber-kunder, av frykt for å straffes av politiet.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

Per Valebrokk, ansvarlig redaktør E24

På forsiden nå