TGS og EMGS skal samarbeide mer

EMGS og seismikkselskapet TGS har inngått en avtale om å ytterligere utvide selskapenes samarbeid i Barentshavet.

MER ARBEID: EMGS og seismikkselskapet TGS skal samle data i Barentshavet sammen. Bildet er et illustrasjonsfoto som viser EMGS-skipene Boa Galatea og Boa Thalassa.
Publisert:

Per nå har TGS en 30 prosents eierandel i multiklient EM-dataene, som er innhentet av EMGS, over 17 blokker i Hoop-området.

Den nye avtalen vil gå over fire nye blokker i Hoop-området og 14 blokker i den sørøstlige delen av Barentshavet. TGS vil ta et eierskap i 50 prosent på datane i de 18 nye lbokkene.

- Denne utvidelsen av avtalen bekrefter ytterligere verdien av å integrere EM-data med seismikk-data for å redusere risikoen og gjøre flere funn i Barentshavet. De felles salgene og markedsføringen vil resultere i en bredere markedseksponering av våre EM-data, sier Roar Bekker.

EMGS vil innen kort tid starte innhentingen av EM-dataene i det sørøstlige Barentshavet. Skipet Atlantic Guardian vil gjøre undersøkelsen som er ventet å vare i fire måneder.

Sistnevnte selskap har for øvrig lagt frem sine tall for det første kvartalet tidligere torsdag, og kunne melde om rekordhøye inntekter.

Les også:

EMGS har sikret kontraktHar fått fullfinansiert undersøkelse i MexicogulfenEMGS inngår partnerskap i Uruguay

Publisert: