Middagsvaner endrer seg i pandemien: Flere gjør som Lukas (5)

Pandemien endret spisevanene. Etter at Norge og resten av verden stengte ned våren 2020, er det kommet mer fisk på middagsbordet. Men appetitten på fisk har ikke økt like mye i Norge som i enkelte andre land.

Fem år gamle Lukas elsker fisk, og foreldrene Daniel Thomsen og Gro Annette Borgås tilbereder fiskeretter tre ganger i uken. De fleste nordmenns hjemmekonsum av fisk er ikke på dette nivået, men det har økt gjennom pandemien.
Allerede abonnent på Aftenposten? Sjekk om du har tilgang til alt fra E24
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Ny rekord for norsk sjømat

  2. Norge eksporterte sjømat for over 120 milliarder i fjor

  3. Tidenes høyeste handelsoverskudd i 2021

  4. Nordmenns pengebruk har endret seg under pandemien: Bruker penger på alt som er hyggelig

  5. Venter tidenes høyeste laksepriser: – Det ser meget, meget lyst ut

  6. DNB-kortbruk etter omikron: Bråstopp for uteliv og fest i varehandel