Med munnbind og febersjekk på restaurant: Kina åpnes gradvis for norsk laks

Etter nærmest full stopp i eksporten av norsk laks til Kina, er etterspørselen nå på vei tilbake. Sjømatrådets utsending i Shanghai forteller om en spesiell hverdag, med påbud om munnbind utendørs og febersjekk for å komme inn.

I Shanghai blir man sjekket for feber før man får komme inn på restaurant. Foto: Mark Scheilfelbein / Ap

Les hele saken med abonnement

Flere artikler

  1. Med munnbind og febersjekk på restaurant: Kina åpnes gradvis for norsk laks

  2. Betalt innhold

    Vekst i lakseeksporten til Kina

  3. Betalt innhold

    Salget av norsk laks til Italia ned 34 prosent

  4. Norsk laks kaprer markedsandeler i Kina: Sterk vekst i påsken tross corona

  5. Betalt innhold

    Høye priser ga stor vekst i norsk sjømateksport i februar

  6. Eksporten av norsk laks til Kina falt med 80 prosent i februar