Norge fyrer opp grytene igjen. Koronaledigheten ble mer enn halvert i mai.

Nesten alle frisørene er tilbake i jobb, mens reise og hotell henger langt etter. Frem til utgangen av mai kom norsk økonomi mer enn halvveis tilbake til normaltilstanden.

Permitteringen er over, og ved Sjømagainet i Oslo er de ansatte tilbake ved panner og gryter. Soussjef Paulius Lukauskis (t.v.), kjøkkensjef Karel Svec, daglig leder Cecilia Magnusson og soussjef Jakob Teksum hadde fullt hus den første åpne dagen.

Signe Dons

Allerede abonnent på Aftenposten? Sjekk om du har tilgang til alt fra E24

mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

  1. Kronekursen beskytter eksportinntektene mot koronaen

  2. Brutalt amerikansk jobbtap i april

  3. Hotellkrisen rammer lavtlønte: Nana måtte kjempe for permitteringsbrev

  4. Tillitsvalgte fortviler over «ekstrem situasjon» i hotellbransjen

  5. Lønnsoppgjøret: – Åpent for fullstendig karneval i oljebransjen

  6. Venter brutalt jobbtap i USA: – Uten sidestykke i historien