Slik la de om produksjonen av sjokolade i Eidfjord da koronakrisen traff

De lager håndlaget sjokolade som de utenlandske turistene før kastet seg over. Nå må gründerne finne nye kunder.

I 2017 startet de samarbeidet i en garasje. Nå har Agurtxane Concellon (til v.) og Siv Hereid fått større lokaler.

Rune Sævig

Allerede abonnent på Bergens Tidende? Sjekk om du har tilgang til alt fra E24

Flere artikler

  1. Kronikk: Hjemmekontorrevolusjonen truer arbeidsmiljøloven - eller omvendt?

  2. Advarer mot å la hjemmekontor bli permanent

  3. Stordalen har sikret ny milliardhjelp

  4. Forbrukertilsynet om Sats' coronagrep: Må innhente aksept eller tilbakebetale

  5. Svenskene fikk konkursrush selv om de ikke stengte landet

  6. Reiselivsselskaper forbereder Europa-ferie: – Klare til å sende nordmenn på ferie igjen