Woodwards Trump-bok har solgt over 1 million eksemplarer på en uke

På en uke har tidligere Washington Post-journalist Bob Woodward solgt 1,1 millioner eksemplarer av boken om USAs president, «Fear: Trump in the White House».

FORFATTER: Tidligere Washington Post-journalist Bob Woodward ga forrige uke ut boken «Fear: Trump in the White House».
Publisert: Publisert:

Allerede på utgivelsesdagen 11. september ble det solgt 900.000 eksemplarer, inkludert trykte bøker, lydbøker og digitale versjoner, ifølge forlaget Simon & Schuster.

– Det er kun ett ord som kan beskrive salget av Fear – og det ordet er «enormt», sier Jonathan Karp i Simon & Schuster.

– Det som er spesielt tilfredsstillende er verdsettelsen leserne og anmelderne har for integriteten og viktigheten av Bob Woodwards arbeid, tilføyer han.

BESTSELGER: På en uke er det solgt 1,1 millioner eksemplarer av Bob Woodwards bok om USAs president Donald Trump.

Woodwards nye bok beskriver president Donald Trumps første 18 måneder i Det hvite hus og er basert på intervjuer med flere anonyme kilder som skal jobbe tett på presidenten. I boka siteres blant andre forsvarsminister Jim Mattis på at «Donald Trump har kunnskap som et barn», etter at Trump spurte om tilstedeværelsen på Koreahalvøya, mens stabssjef John Kelly skal ha sagt at presidenten «har gått av hengslene og er en idiot». Begge benekter at de har sagt noe slikt.

Trump selv har ved flere tilfeller kommet med krass kritikk mot boka og kaller den «oppspinn» og «en vits».

«Fear: Trump in the White House» er en av mange bøker som kommer med påstander om presidentens oppførsel og apparatet rundt ham. 2. oktober lanserer pornoskuespiller Stormy Daniels sin selvbiografi hvor hun går i detaljer om sitt påståtte seksuelle forhold til Trump.

Publisert:

Her kan du lese mer om