Frykter ikke Trondsen

TRONDHEIM (VG Nett) Bent Inge Johnsen fikk endelig tillit i Rosenborg da Bjørn Otto Bragstad ble solgt. Nå kommer en ny midtstopper til Trondheim, Tor Trondsen.

Publisert: Publisert:

- Jeg frykter ikke å bli satt på benken så lenge jeg ikke spiller meg ut. Nå har jeg fått spille, det har gått bra, og det er han som må spille seg inn, sier Bent Inge Johnsen til VG Nett.

- Hvordan vil du reagere dersom Trondsen går rett inn på laget?

- Da vil jeg ta signalet om at jeg ikke har noen fremtid her, sier han.

Ikke hørt fra Sollied

Den tidligere Rosenborg-treneren Trond Sollied har tidligere lagt ut agn for å få Johnsen til Belgia. Sollied trente Gent frem til i vår, men har nå tatt over ansvaret i Club Brugge. Enten har Sollied gitt opp Johnsen, eller så har han mistet interessen.

- Jeg har ikke hørt noe fra Sollied det siste halve året, sier Johnsen som vil etablere seg som Rosenborg-stopper.

Spilt overalt

I løpet av tiden i RBK har han spilt på samtlige plasser bortsett fra keeper og høyre kantspiller, men da Bragstad ble solgt til Derby i sommer fikk Johnsen en etterlengtet sjanse som midtstopper i mer enn én og annen sporadisk kamp.

- Det er både positive og negative sider ved å være «potet». Det positive er at man får spille mer, men det er negativt at man bare blir litt god overalt. Jeg trives veldig godt som stopper, og vil spille der, sier han.

Bedre borte enn hjemme

Onsdag starter han på sin nye favorittplass når Rosenborg tar imot Dunaferr til returoppgjør i Champions League-kvalifiseringen. Stillingen fra første kamp er 2-2, og Rosenborg klarer seg med 0-0, 1-1 og selvfølgelig med seier.

- Det blir veldig spennende, men jeg tror det blir en tøffere kamp enn folk flest er klar over. Jeg tror Dunaferr faktisk er et bedre bortelag enn hjemmelag. De er veldig kontringssterke, med to lynraske kantspillere, sier han og rusler i garderoben.

Publisert:

Her kan du lese mer om