Ryan Reynolds’ mobilselskap selges for 14,5 milliarder

Hollywood-kjendisen gjør seg ikke bare rik på filmlerretet. Nå casher skuespilleren inn godt og vel 3,6 milliarder kroner på sin investering i Mint Mobile.

BIG BUSINESS: Ryan Reynolds har brukt mye fritid og penger på klubben Wrexham det siste året. Klubben, som er verdens tredje eldste, spiller på nivå fire i engelsk fotball. Her viser han stolt frem mobilen sin, trolig med et abonnement fra Mint Mobile, fra tribunen da hans Wrexham sikret omkamp i FA-cupen mot Championship-klubben Sheffield United.
Publisert:

Det er et datterselskap av den tyske giganten T-Mobile som står for oppkjøpet av selskapet som driver med forhåndsbetalte teleløsninger.

– Jeg kunne aldri drømt om å eie et selskap som dette, og heller aldri om å selge det til T-Mobile. Livet er rart, men jeg er ekstremt stolt og takknemlig, sier Reynolds i en uttalelse på Twitter.

T-Mobile kjøper også opp Ultra Mobile, og har ifølge egne nettsider planer om å inkorporere forretningsmodellene til de to selskapene under egne vinger.

Mint jobber bare over 5G-nettet, og er derfor ikke tilknyttet noen teleleverandør, selv om de allerede har benyttet seg av T-Mobiles servere, ifølge deres egne hjemmesider.

Les på E24+

Greta Thunberg vs. Sophie Elise

Saftig gevinst

Reynolds, som ifølge CNN kjøpte seg inn i selskapet i 2019, skal fremdeles være en del av Mint Mobile i form av markedsføring. Reynolds skal ifølge magasinet Variety eie om lag 25 prosent av selskapet. Dermed venter småpene 3,6 milliarder kroner fra salget for skuespilleren.

Skuespilleren er kjent fra blant annet storfilmene Deadpool, Mississippi Grind, Adventureland og Buried. Det siste året har han også vært mye i media i forbindelse med sitt eierskap i den tradisjonsrike walisiske fotballklubben Wrexham.

Den noe spesielle historien om hvordan Reynolds og kompanjong Rob McElhenney overtok og nå drifter klubben, har også blitt TV-serie på strømmetjenesten Disney+.

De to betalte 2,5 millioner dollar for klubben.

Reynolds er også medeier i Gin-merket og destilleriet Aviation, selv om han ifølge Wall Street Journal solgte seg kraftig ned i 2020.

Publisert: