Verdens dyreste sjokolade

Det amerikanske sjokoladeselskapet Knipschildt Chocolatier tilbyr alternativt godteri til Halloween.

Publisert:

Den 31. oktober tar barn og voksne verden rundt på seg alt fra hekseantrekk til gresskarhoder, og jager rundt i gatene etter godteri eller fanteri.

For å ikke bli utsatt for fanteri lønner det seg å være utstyrt med en eller annen form for godteri, for å blidgjøre besøkende.

Spesialisert signatursjokolade

Om du er lei av å dele ut tradisjonelle twist og klementiner, og har lyst til å imponere naboene, har det Connecticut-baserte sjokoladeselskapet Knipschildt Chocolatier kanskje noe for deg.

Selskapet har spesialisert seg på blant annet signatursjokolade, og selger en sjelden fransk trøffel dekket i sjokoladeganache til i overkant av 1.400 kroner per trøffel, skriver Marketwatch.

- For å vise seg frem

Med fint kakaopulver og en eksklusiv gaveboks tar trøffelpakken utrykket «godteri eller fanteri» til nye høyder.

- Det er noe man kjøper for å vise frem til andre at man har råd til det, sier Dom Ramsey, innehaver av nettsiden World Chocolate Guide til Marketwatch.

På nettstedet sitt skriver Knipschildt Chocolatier at sjokoladetrøffelen er kåret til den dyreste sjokoladen i verden av magasinet Forbes.

Holdbarheten til produktet er på begrensede sju dager, og det er kanskje ikke så overraskende, siden en trøffel tross alt er en sopp som griser sniffer frem fra jorden.

LES OGSÅ:

Publisert:
Gå til e24.no