Luksusleiligheten til Kendall Roy fra «Succession» er til salgs

29 millioner dollar – nær 306 millioner norske kroner – er prislappen når penthouseleiligheten til Kendall Roy i «Succession» nå skal selges.

Stuekos i leiligheten som «Succession»-seriens Kendall Roy-karakter bebor. Nå er den til salgs – i virkeligheten.
  • NTB
Publisert: Publisert:

HBOMax-serien «Succession» har brukt et fint knippe luksuseiendommer rundt i verden for å illudere bostedene til sine superrike rollekarakterer – inspirert av virkelighetens Murdoch-familie.

Mediemogulen Logan Roys eldste sønn Kendall Roy, spilt av Jeremy Strong, fikk slå seg ned i en penthouseleilighet til topps i en skyskraper nær Central park i New York – som nå legges ut for salg i virkeligheten.

Høy utsikt fra leiligheten som «Succession»-seriens Kendall Roy-karakter bebor. Nå er den til salgs – i virkeligheten.

For 29 millioner dollar får kjøperne luksus i minimalistisk stil, med fem soverom, en spiralformet trapp som slynger seg mellom de tre etasjene, privat heis med utsikt og en gedigen utendørs takterrasse, melder nettstedet TopTenRealEstateDeals.

«Succession» følger livene til Roy-familien og familieselskapet Waystar Royco. Hittil har det vanket 48 nominasjoner til Primetime Emmy-priser, med 13 seiere. Nå forventes det at også fjerde sesong, som hadde premiere denne våren, skal rake med seg solid med nominasjoner.

Kendall Roy spilles av Jeremy Strong i «Succession».
Publisert: