Sportsnotiser 2 - onsdag

 • ALF OLE ASK FRANK LYNUM SVERRE STENSENG - Aftenposten
Publisert:

Molde-supportere bøtelagt
To Molde-supportere er ilagt forelegg på 3000 kroner hver etter at de skal ha kastet fyrverkeri mot en politimann på Lerkendal i forbindelse med oppgjøret mot Rosenborg. En av personene har nektet å vedta forelegget, og den saken kan ende i retten, skriver Adresseavisen.

Lunde Aarsheim syk
Vikings løpssterke midtbanespiller, Bjarte Lunde Aarsheim, er syk og ble plassert på enerom dagen før returkampen i Uefa-cupen mot Sporting Lisboa, skriver Stavanger Aftenblad. Lunde Aarsheim har pådratt seg kraftig influensa og tror ikke han blir spilleklar til torsdag kveld.

Maaseide/Kvalheim mister turnering
Sandvolleyparet Jan Kvalheim/Bjørn Maaseide må droppe den avsluttende turneringen i verdensserien i Brasil i desember, skriver Stavanger Aftenblad. Maaseide ble nylig kneoperert av fotball-landslagets lege, Lars Engebretsen, og trenger lenger rekreasjonstid enn først antatt.

Grini operert
Kjersti Grini har fått operert ut arrvev i hoften. Hun skal være klar igjen til hjemmekampen mot Larvik neste onsdag, skriver Bergens Tidende.

Eliteseriespillere i finsk tropp
Aki Riihilahti (Vålerenga), Jarko Wiss (Lillestrøm) og Mika Kottila (Brann) ble onsdag tatt ut i den finske landslagstroppen. Finland møter Nord-Irland i EM-kvalifisering i Helsingfors 9. oktober.

Cruyff slakter PSV
Den nederlandske fotball-legenden Johan Cruyff kommer med et kraftig angrep på PSV Eindhoven etter at laget tapte 0-1 for Glasgow Rangers tirsdag. - PSV er ikke gode nok til å spille på dette nivået, fordi de ikke vet hvordan man spiller totalfotball. Luc Nilis ser ut til å være den eneste i troppen som er kapabel til å spille på dette nivået, sa Cruyff.

Publisert:

Her kan du lese mer om

 1. Finanskrisen

Flere artikler

 1. Betalt innhold

  Nå håper de at ny teknologi skal sikre arbeidsplasser

 2. Betsson med rekordresultat: – Får drahjelp av EM

 3. Schibsted svakere enn ventet i fjerde kvartal

 4. Betalt innhold

  Tror Statoil-pilene peker mot DNB-sjef Bjerke

 5. Statoil-sjefen: - Ikke engang et grensetilfelle