Clinton videresendte hemmeligstemplet epost til datteren

En epostutveksling offentliggjort av USAs utenriksdepartement, viser at Hillary Clinton i 2009 videresendte en epost som i ettertid er blitt hemmeligstemplet, til sin datter. Clinton var på den tiden utenriksminister.

DATTEREN TRUKKET INN I EPOST-SAKEN: Chelsea Clinton er engasjert i moren Hillary Clintons valgkamp om presidentembete for demokratene.
 • NTB
Publisert:

Eposten ble opprinnelig sendt fra president Barack Obamas handelsrådgiver Michael Froman og ble videresendt til Clinton av andre ansatte i departementet.

Den daværende utenriksministeren videresendte så eposten til «Diane Reynolds», et epost-psevdonym for datteren Chelsea Clinton.

Hele innholdet i meldingen er sensurert som følge av «konfidensialitet», den laveste klassifiseringen for hemmelig innhold i den amerikanske statsforvaltningen.

Opplysningene kommer fram i forbindelse med at 74 nye eposter ble offentliggjort av utenriksdepartementet fredag. De ble overlevert til departementet fra FBI etter å ha dukket opp i deres etterforskning.

FBI-sjef James Comey kunngjorde forrige at det var oppdaget enda flere eposter som er sendt til og fra Hillary Clintons private epostserver. FBI har tidligere gransket Hillary Clintons bruk av en privat epostkonto mens hun var utenriksminister og konkluderte i juli i år med at hun hadde opptrådt kritikkverdig, men ikke lovstridig.

Les også

FBI beskyldes for maktmisbruk og valginnblanding

Les også

Uro i finansmarkedene etter god Trump-måling

Les også

Her er meningsmålingen som får Trump til å smile

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

 1. Hillary Clinton
 2. Demokratene, USA
 3. Donald Trump
 4. USA-valg 2016
 5. Republikanerne, USA
 6. USA

Flere artikler

 1. FBI-avgjørelse gir løft før børsåpning

 2. Sjokknyhet om Clinton sendte Wall Street ned

 3. Trump sparker FBI-sjef Comey

 4. Lekket e-post viser Wall Street-vennlig Clinton

 5. Avis: FBI har gjenopptatt gransking av Clinton Foundation