Samtalene om coronakrisepakken i USA fortsetter onsdag

Leder av Representantenes hus Nancy Pelosi og finansminister Steven Mnuchin nærmet seg tirsdag en avtale om en ny coronakrisepakke, opplyser Pelosis talsmann.

Leder av Representantenes hus Nancy Pelosi og finansminister Steven Mnuchin nærmet seg tirsdag en avtale om en ny koronakrisepakke, opplyser Pelosis talsmann.
  • NTB-AP
Publisert: Publisert:

I den 45 minutter lange samtalen mellom demokratenes Pelosi og president Trumps finansminister ble det klart at «begge sider seriøst jobber for å finne et kompromiss», opplyser Pelosis talsmann Drew Hammill på Twitter.

En ny samtale mellom Pelosi og Mnuchin er planlagt onsdag.

Tirsdag var ifølge Pelosi fristen for at krisepakken skal tre i kraft før valget 3. november. Blir det ikke en avgjørelse før den tid, kan det drøye til over nyttår.

I et intervju med Bloomberg News sier Pelosi likevel at fristen ikke er skrevet i stein, og at målet er at begge sider skal utveksle sine beste forslag for en rekke uløste saker og ikke ha et endelig lovforslag klart.

– La oss se hvor vi er. Vi ønsker alle å finne en løsning, sa Pelosi.

Andre folkevalgte demokrater peker at det ikke er nok tid og fortsatt for mye arbeid som gjenstår for at krisepakken kan vedtas før valgdagen.

Trump-administrasjonen har hevet tilbudet sitt til demokratene til 1,8 billioner dollar, et astronomisk tall som tilsvarer 1,8 millioner millioner dollar. Men det er ikke nok, mener demokratene.

Les også

Håp om amerikansk krisepakke bidro til oppgang på Wall Street

Les også

Lavere brukervekst enn ventet for Netflix i tredje kvartal

Publisert:
Gå til e24.no