KNEKKET LOTTO-KODEN: Ektepar vant fire jackpotter samtidig

Et ektepar fra Wisconsin i USA hevder de har funnet en matematisk formel som garanterer lottogevinst. Nå vurderer de å ta patent på regnestykket.

LOTTOMILLIONÆRER:Tippelaget vant 39 millioner kroner.
Publisert:

Regnskapsføreren Verlyn Adamson og hans kone Judith har begge vunnet jackpotter på 350.000 dollar to ganger.

Les også: Dan Gannon vant 365 millioner i Lotto

1,4 millioner dollar

Forrige uke fikk ekteparet oppmerksomhet for at de begge vant en jackpot samtidig. Det de ikke nevnte var at de hadde vunnet hver sin jackpot til. Alle de fire kupongene var kjøpt på forskjellige steder, men med de samme numrene, skriver AP.

Totalt vant ekteparet 1,4 millioner dollar, eller 955.000 dollar etter skatt, noe som må sies å være en god ukelønn.

Les også: Tidenes største lottogevinster

Mattefantast

Verlyn Adamson skal tidligere ha fortalt at han er en stor mattefantast og hevdet at han nå har kommet frem til en formel for å velge riktige lottotall.

Etter at det hele ble kjent nektet ekteparet å snakke med pressen, men henviste til sin advokat Scott Thompson. Han kunne informere om at Adamson nå undersøkte muligheten for å patentbeskytte formelen.

Les også: Sykepleier vant 315 mill. i Lotto

Helt umulig

Steven Post som er professor i matematikk ved Edgewood-universitetet i Madison har imidlertid liten tro på Adamsons matematiske formel.

- Det er ikke mulig å utvikle en formel eller en strategi for å komme frem til vinnertallene i et spill som bruker tilfeldig genererte tall. Den eneste måten må være å kjøpe alle kupongene, sier professoren til AP.

Les flere økonomisaker på E24

Publisert: