Telenors teknologidirektør bytter jobb

Frode Støldal tar tømmene i datterselskap.

NY JOBB: Frode Støldal går til et av Telenors datterselskaper.

  • Anders Park Framstad
Publisert:

Støldal tiltrer stillingen som administrerende direktør i Maritime Communications Partner, et heleid datterselskap i Telenor-konsernet, den 18. august.

Han erstatter grunnleggeren Knut Fjellheim, som fortsetter som drifts- og teknisk direktør.

Støldal har blant annet tidligere vært teknologiansvarlig for Telenor i Asia, IT-sjef i Grameenphone og ansvarlig for kunderelasjonshåndtering, og kommer fra stillingen som teknologidirektør i Telenor Norge.

Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, har en mastergrad fra NTNU og har studieopphold ved MIT, Harvard og Warzaw School of Economics på CV-en.

- MCP er i vekst, og har mange innovative og verdiøkende tjenester som er interessante for kunder innen cruise-, ferge- og offshoremarkedet. Dette markedet står foran en omfattende endring der kundene forventer tjenester som ikke står tilbake for hva man er vant til på land, og det er en fantastisk mulighet for meg å ta over et selskap som kan levere hele verdikjeden, sier Støldal i en kommentar.

Les også:

Analytikerne har ikke mistet troen på norske IT-kjemperVimpelcom rammet av Russland- og Ukraina-trøbbelTelenor-sjefen om Danmark: - Intens konkurranse

Publisert:

Her kan du lese mer om

  1. Arbeidsliv
  2. Telenor

Flere artikler

  1. Her skrur Telenor opp prisene

  2. Norsk sokkel får 4G-dekning

  3. Betalt innhold

    MCP ruller 4G ut på sokkelen

  4. Tidligere Telenor-topp går til Vimpelcom

  5. Forbereder ny generasjon mobilnett med opptil 300 Mbit/s