BI klatrer på Financial Times-liste

Handelshøyskolen BI klatrer på listen over verdens beste skreddersydde bedriftsinterne utdanningsprogrammer.

KLATRER PÅ STIGEN: Handelshøyskolen BI, her fra campus i Nydalen i Oslo.
Publisert:

BI klatrer 14 plasser og havner på 65.-plass i årets delrangering av det som på engelsk kalles «custom programme providers» fra den anerkjente finansavisen Financial Times.

– BI tar viktige steg i riktig retning med å synliggjøre flere av våre aktiviteter i en internasjonal sammenheng. Nye skoler melder seg på i konkurransen som blir tøffere hvert år, sier BI-rektor Inge Jan Henjesand i en pressemelding.

Banker konkurrenten

Konkurrent NHH tar 78. plass på den samme listen. Financial Times' skolekåringer er blant annet basert på kundetilfredshet, stillingsnivået til deltagerne og skolens internasjonale profil.

Blant skolene innenfor topp 10 finner vi University of North Carolina i USA, London Business School og Mannheim Business School i Tyskland.

Helt til topps går Iese Business School i Spania.

Les også

Studenter med Frp-sympatier blir mobbet

... men NHH er best på ledelsesutvikling

Mens det skreddersydde bedriftsprogrammet til Norges Handelshøyskole blir slått av BI, tar NHH likevel 51. plass på Financial Times' rangering av verdens beste åpne lederutviklingsprogrammer.

– Med tanke på at det er 650 akkrediterte businesskoler i verden, så er dette en veldig god plassering. I rangeringen måles vi mot eliteskoler som Harvard, MIT og Insead, og vi står oss godt i konkurransen, sier rektor Frøystein Gjesdal ved NHH i en uttalelse.

Sveitsiske IMD, som har spesialisert seg på lederopplæring, troner nok en gang øverst på rangeringen over lederutviklingsprogrammer. IMD tok førsteplassen også i 2013 og 2014.

Publisert: