Ledertalent foreslås til PGS-styret

Nytt styreverv for investeringsdirektør Morten Borge i Ferd.

NYTT VERV: Morten Borge trer etter alle solemerker inn i styret i Petroleum Geo-Services. Her fra prisutdelingen i forbindelse med Ledertalentene i fjor høst. Vinneren Ragnhild Janbu Fresvik til høyre.
Publisert: Publisert:

Valgkomiteen vil ha Morten Borge inn som nytt styremedlem i seismikkselskapet Petroleum Geo-Services, fremgår det i selskapets innkalling til ordinær generalforsamling.

Vi følger Petroleum Geo-Services!

Borge ble kåret til det fremste ledertalentet på Østlandet og var nær ved å gå til topps på topp 100-listen i E24s kåring i 2014.

Juryen lot seg blant annet imponere av Borges gjennomføringsevne, pedagogiske evner og sosiale kompetanse.

Borge gikk på kun fire år fra å være analytiker til investeringsdirektør i Ferd Capital. Han har tidligere jobbet i PwC og oljeserviceselskapet Interwell. I tillegg har han omfattende styreerfaring, blant annet fra Aibel.

34-åringen er utdannet siviløkonom fra BI og har en mastergrad i revisjon fra samme institusjon.

– Liker å jobbe med mennesker

I et intervju med E24 i forbindelse med ledertalentkåringen snakket Borge blant annet om sin noe utradisjonelle bakgrunn, samt om ledelse og arbeidshverdagen i Ferd.

– Jeg liker å jobbe med mennesker, å kommunisere og å se hvilken effekt jeg kan ha på andre, sa han.

Petroleum Geo-Services er det nest største seismikkselskapet som er notert på Oslo Børs, med en markedsverdi på over ni milliarder kroner. Største aksjonær i selskapet er Andresen-familien, som også eier Ferd.

Valgkomiteen i PGS foreslår videre at Francis Robert Gugen blir gjenvalgt som styreleder i selskapet, mens Harald Norvik foreslås gjenvalgt som nestleder.

Daniel Piette, Holly van Deursen, Carol Bell, Anne Grethe Dalane og Walter Qvam foreslås gjenvalgt som styremedlemmer.

Les også

– Den heteste kandidaten som ny Statoil-sjef

Les også

PGS får medhold i patenstrid

Les også

Ser lys i enden av tunnelen for oljeleverandørene

Publisert:

Her kan du lese mer om