XXLs Norgessjef slutter etter to år

Nå er hun klar for ny jobb i Vinmonopolet.

Trygg-Hauger fikk sin første topplederjobb som 36-åring og har vunnet i kategorien «Årets salgsleder» under E24s kåring av ledertalenter.
Publisert:

Stine Trygg-Hauger slutter som XXL norgessjef. Det bekrefter hun til E24.

Kampanje omtalte saken først.

Trygg-Hauger begynte som administrerende direktør i XXL Norge sommeren 2021, da hun tok over for sin forgjenger Andre Sørensen som trakk seg fra jobben. Hun kom da fra en tilsvarende stilling i Clas Ohlson Norge som hun holdt i tre år.

– I XXL har jeg fått muligheten til å jobbe med mange spennende utfordringer og mennesker. Jeg har blitt kjent med mange helt fantastiske folk med fagkunnskap om sport og friluftsliv, og måtte velge mellom to veldig spennende jobber, skriver Trygg-Hauger i en e-post til E24.

– Nå skal jeg jobbe i XXL en stund til og her er vi inne i en hektisk tid på året så nå er jeg først og fremst opptatt av julehandelen.

Ifølge Kampanje skal Trygg-Hauger starte i ny jobb som kjededirektør i Vinmonopolet i løpet av mai neste år.

– Vinmonopolet innehar et helt spesielt samfunnsansvar og er samfunnets viktigste virkemiddel for å sikre ansvarlig salg av alkohol og i å begrense skadevirkninger av alkohol, skriver Trygg-Hauger.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med alle i Vinmonopolet – de slår meg som nysgjerrige og fremoverlente. Det er også imponerende hvordan Vinmonopolet har blitt en kunnskapsbedrift med fokus på kompetanse i alle ledd.

Les på E24+

Stine Trygg-Hauger: – Tenkte litt på om jeg var god nok

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om