Ventet to uker med å informere Statoil-styret

Tidligere Statoil-styremedlem Catherine Hughes tok seg god tid med å informere styreleder om at hun nå var gift med konkurrenten.

TRAKK SEG: Siden i fjor sommer har tidligere Statoil-styremedlem Catherine Hughes vært i et forhold med BG Group-styreleder Andrew Gould.

Ole Jørgen Bratland
  • E24
Publisert: Publisert:

Onsdag trakk Catherine Hughes seg fra Statoil-styret med umiddelbar virkning, under ett døgn etter at Dagens Næringsliv stilte spørsmål rundt hennes nylig inngåtte ekteskap med styreleder Andrew Gould i Statoil-konkurrent BG Group.

Selv om bryllupet var 27. mars ble ikke resten av styret i Statoil informert før 10. april da Hughes skal ha tatt en telefon til styreleder Svein Rennemo, skriver Dagens Næringsliv (krever innlogging).

– Det fikk jeg vite om på fredag kveld. Da ba jeg henne informere styrets sekretær, noe hun gjorde på lørdag. Så har hun vel tenkt over dette gjennom helgen, sier Rennemo til avisen.

Han legger til at han ga Hughes noen råd om hva som passet seg, men vil ikke gå nærmere inn på hva disse var. Rennemo vil heller ikke gå inn på hvem det var som tok avgjørelsen om at Hughes måtte trekke seg, og understreker at det viktigste er konklusjonen.

Statoil har siden juni i fjor visst at Hughes og Gould var i et forhold.

Les også

Oljeekteskap gir hodebry for Statoil

Les også

Hughes trekker seg fra Statoil-styret

Les også

Oppfordrer BG-aksjonærer til opprør mot Lunds lønn

Publisert:

Flere artikler

  1. Betalt innhold

    Ut av Statoil-styret etter ekteskap med konkurrent

  2. Oljeekteskap gir hodebry for Statoil

  3. Hughes trekker seg fra Statoil-styret

  4. Tidligere Vattenfall-topp blir Statoils styreleder

  5. Betalt innhold

    Foreslås som ny Statoil-styreleder