Ledertalentene 2022: Siste dagen til å komme med tips

Kjenner du en flink næringslivsleder under 35 år? Da kan den personen vinne årets utgave av den prestisjetunge Ledertalentene-kåringen. Men skynd deg, i dag er siste dagen!

Ledertalentene kårer «årets ledertalent», samt ledertalenter innen syv ulike kategorier. Her ser vi prisvinnerne fra 2019.
  • Mari Tønnessen
Publisert:

For fjortende gang gjennomfører E24 kåringen av Norges største ledertalenter.

I november blir juryens resultat avslørt under et stort prisutdelingsarrangement i Oslo – men for å kunne finne de aller største talentene i norsk næringsliv trenger vi hjelp av deg.

Har du en kollega, venn eller en annen du vet om som fortjener heder? Tips oss her!

Men være rask - fristen for å tipse er ved dagens slutt, i dag tirsdag 9. august.

Person må være under 35 år (født etter 1. januar 1987) og jobbe i næringslivet med resultat-, personal- og/eller beslutningsansvar.

Les også: Torbjørn Røe Isaksen: Veien fra lederkontoret til gulvet kan bli farlig lang

Fristen nærmer seg

Etter at tipsene er sendt inn, henter E24 inn referanser på alle kandidatene – som deretter blir sortert inn i de ulike fagkategoriene kåringen er delt inn i.

De syv underkategoriene er «Årets markedsfører», «selskapsbygger», «salgsleder», «økonomistjerne», «teknologihode», «organisasjonsutvikler» og «bærekraft».

Les mer om Ledertalentene her

Juryen kan ikke være eksperter på alt, så hver kategori har sin egen fagekspert, for å sikre en god faglig vurdering av alle kandidater.

Juryleder: Cathrine Foss Stene.

Her kan du lese hva fagekspertene i årets kåring ser etter.

Intervjurunder

Etter dette fortsetter prosessen ved at de beste kandidatene blir vurdert av rekrutteringsselskapet Mercuri Uval, som også inviterer de nominerte kandidatene til et intervju.

Les mer: LA-baserte Jonas Jafari (32) fra Google vant i fjor

Mercuri sender deretter sine vurderinger videre til juryen, som til slutt gjør utvelgelsen – basert på egne undersøkelser, og alt foregående arbeid. Juryen ledes i år som tidligere av Cathrine Foss Stene.

Ledertalentene-kåringen skal ende i en toppliste på inntil 100 navn, hvor den øverste er «årets ledertalent». Det blir også kåret vinnere innen de syv ulike fagkategoriene.

Vi gjentar: Fristen for å nominere kandidater går ut tirsdag 9. august. Kjenner du et talent? Fyll inn dette tipsskjemaet og nominer din kandidat.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

  1. Ledertalentene

Flere artikler

  1. Kjenner du et ledertalent? Tips oss i sommer!

  2. Jakter årets ledertalent: – Mer lagleder enn hærfører

  3. Jakter ledertalenter: – Ser etter nysgjerrighet og «drive»

  4. Har du en kollega som skiller seg ut? Tips oss i hele sommer!

  5. Dette synes Emilie Stordalen er utfordrende som leder