Ledertalent blir Schibsted-direktør

Tina Stiegler blir finansdirektør i Schibsted Norge.

LEDERTALENT: Tina Stiegler blir konserndirektør i Schibsted Norge.
Publisert:

Et av landets 100 største ledertalenter i 2011, organisasjonsdirektør i VG Tina Stiegler, er nå ansatt som ny konserndirektør for finans og operasjonell virksomhet i Schibsted Norge.

- Tina er digital, ekspert på endring og en eksponent for VG-kulturen. Dette er en ansettelse jeg tror er helt riktig for det nye Schibsted Norge, sier Didrik Munch, konsernsjef i Schibsted Norge.

E24 søker nå nye ledertalenter. Tips oss om kandidater!

Stiegler (35) har vært sentral i sammenslåingen mellom VG og VG Nett, og har sin bakgrunn fra nettdelen av mediehuset VG.

Ledergruppen i det nye Schibsted Norge, som ble etablert da VG og Schibsted Forlag gikk inn i Media Norge, vil etter dette ha fire ledere med bakgrunn fra VG Multimedia.

- Jeg gleder meg stort, og ser på det som et privilegium å få jobbe (videre) med alle Schibsted Norges gode medieprodukter. Jeg ser frem til å jobbe på strategisk nivå med de utfordringene mediebransjen står ovenfor, og til å tre inn i en ledergruppe med mange av mediebransjens flinkeste ledere, sier Stiegler.

Stiegler erstatter Andreas Thorsheim, som nylig har tiltrådt som adm. direktør i Bergens Tidende. Thorsheim var også på talenttoppen i fjor, og både han og Stiegler har vært traineer i Schibsted-systemet.

2011-kåringen: Her er Norges 100 største ledertalenter.

Stiegler, som tiltrer 1. august, har tidligere jobbet blant annet som journalist i VG sporten, økonomisjef i Schibsted Forlag og som forretningsutvikler i Bergens Tidende. Hun har også jobbet kortere perioder som journalist i Bergens Tidende og NRK. Hun er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har i tillegg studert litteraturvitenskap og fransk.

Stiegler får ansvar for konsernets endringsprosjekter og vil lede Schibsted Norges økonomi-, IT- og stabsfunksjoner, en organisasjon med til sammen om lag 100 personer.

Hun vil også tre inn i styrene i Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen og Finn.no i løpet av våren.

- Det er viktig at topplederne våre har forståelse for de endringer bransjen er inne i. Tina er totalpakken, med bakgrunn som journalist i papiravisene, prosjektleder i en abonnementsavis, leder i en nettavis og organisasjonsdirektør i et sammenslått mediehus, sier Didrik Munch.

E24 er gjennom VG eid av Schibsted. Flere ansatte i E24 eier aksjer i Schibsted. Stiegler er styremedlem i E24.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om