Jobbytter

Gurli Høeg Ulverud går fra Avinor til Møller Mobility Group

Mens Anita Svanes gikk fra bil til luftfart, går Gurli Høeg Ulverud nå den motsatte veien. Hun er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Møller Mobility Group.

Gurli Høeg Ulverud

Avinor
  • Marius Lorentzen
Publisert: Publisert:

Etter nesten åtte år i Avinor skal Gurli Høeg Ulverud nå over til bilbransjen.

Møller Mobility Group melder at hun er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør.

Dermed «bytter» hun nesten plass med Anita Svanes.

Det ble nylig kjent at Svanes går fra jobben som kommunikasjonssjef for Møllers importør, Harald A Møller og bilmerkene Volkswagen og Volkswagen nyttekjøretøy. Hun er ansatt som kommunikasjonsdirektør i det nye norske flyselskapet Flyr.

Gurli Høeg Ulverud har leden enheten for kommunikasjon og samfunnskontakt i Avinor, men skal nå altså over til bilbransjen. Høeg Ulverud har også fartstid i transportsektoren før det, for hun har også vært kommunikasjonsdirektør i DHL Norge.

Tidligere har hun også jobbet i Eniro og Aller-gruppen.

Les også

– Å ikke se nye veier for virksomheten, det er farlig

Møller Mobility Group er en av de største selskapene i landet og er blant annet kjent for import og salg av Audi og Volkswagen, samt omfattende eiendomsinvesteringer. Møller har virksomhet i både Norden og Baltikum.

– Jeg er svært glad for at Høeg Ulverud med sin brede kommunikasjonsfaglige bakgrunn blir med på den neste reisen i Nordens ledende bilkonsern, sier konserndirektør for bærekraft og kommunikasjon Paul Hegna, i en uttalelse.

– I 2021 iverksetter vi en ny konsernstrategi som knytter sammen folk, forretning – og bærekraft, og hun får en sentral rolle i dette arbeidet. Jeg føler meg trygg på at hun vil fylle denne rollen på en meget god måte, fortsetter han.

– Ny strategi med sterkt fokus på bærekraft, markedsledende merkevarer og en fremoverlent organisasjon, gjør dette til en meget attraktiv kommunikasjonsjobb, sier Høeg Ulverud.

Publisert:

Her kan du lese mer om

  1. Jobbytter
  2. Møller Mobility Group
  3. Bil
  4. Avinor

Flere artikler

  1. Wizz Air skroter innenrikssatsingen i Norge

  2. Møller Mobility Group med tidenes resultat

  3. Ketil Solvik-Olsen blir sjef i Seabrokers-selskap

  4. Nesten to timer fra landing til «frihet»: Venter lengre køer senere i sommer

  5. Dag Teigland slutter som sjef i Holta Invest