Eriksson: – Flertall i Stortinget for endringer i arbeidsmiljøloven

Frp, Høyre og Venstre har flertall i Stortinget til at de foreslåtte endringene i arbeidsmiljøloven kan bli vedtatt, sier arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) til Stavanger Aftenblad.

ENDRINGER: Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) la fram forslag om endringer i arbeidsmiljøloven i Regjeringskvartalet i Oslo i desember i fjor.

Jon Olav Nesvold
  • NTB
Publisert: Publisert:

– Jeg har gjort min jobb, og så er det Stortinget som bestemmer. Jeg har en god dialog med KrF og Venstre. Ingenting er sikkert i politikk, men Venstre har sagt at de vil støtte våre forslag. Frp, Høyre og Venstre har flertall i Stortinget til at vi kan få dette gjennom, sier Eriksson til avisen.

Leder i Stavanger Venstre, Kjartan Alexander Lunde, sier at hans parti vil sørge for at det blir flertall i Stortinget for endringer.

Les også

Folket sier nei til ny arbeidsmiljølov

– Selv om vi regner med at det vil bli en del justeringer, vil vi være med på å gjøre norsk arbeidsliv mer fleksibelt, sier Lunde til Aftenbladet.

Onsdag går LO, YS og Unio til politisk streik mot forslagene til endringer i loven. Streiken starter klokken 14 og varer i to timer.

Kollektivtransport, barnehager og offentlige kontorer rammes når de tre hovedorganisasjonene oppfordrer sine medlemmer til å legge ned arbeidet.

Les også

Eriksson forberedt på kjeft fra LO

Les også

Åtte av ti toppledere fornøyd med arbeidsmiljøloven

Les også

Varsler politisk streik mot regjeringen

Les også

Slik sparker du dine «dårligste» ansatte

Publisert:

Flere artikler

  1. Eriksson klar med omstridte lovendringer

  2. Nå kan du kreve å få jobbe til du er 72 år

  3. - I stedet for å komme med krisepakke i 2024, vil regjeringen ta grep nå

  4. Solberg advarer fagbevegelsen mot storstreik

  5. Endringer i arbeidsmiljøloven trer i kraft 1. juli